Merhaba arkadaşlar sorunum eşimin ailesi olay biraz uzun ama fikrinize ihtiyacım var. Kayınbabam ikinci kaynanam gibi sevgililiğimizden itibaren herşeyimize karışmaya calıştı. Eşimi cok seviyorum, bunun icin katlandım evlenince gecer diye umud ederek. Misal alacağım gelinliğe sadıcımın kim olacağına balayına gideceğim şehire oturacağım eve hep kendisi karar verdi. Nişanlılık boyunca hep kavga ettim eşimle. Adam yapmazsanız bu nişanı atarım diyebilecek hadde sahipti bunun suclusuda eşimdi. Anlayacağınız aşırı zor bir donem gecirdim. Evlendik evimizi bir sokak uzağa tuttular. Evliliğin ilk gununden hergun goruşmek istediler saygısızlık ettiler en guzel gecirmem gereken zamanlarımı mahvettiler eşimle hep kavga ettik hicbir zaman yanımda olmadı haklısın dedi ama yine onların dediği oldu. Boşanmayı duşundum cok ama dedim yine sabır. En son olay patlak verdi ben bileziklerimi sadece eşimin bedellisi icin kullanacağımı soylemiştim. Kendilerine bi yerden miras kaldı 10 bin lira para verip ustune benim bileziklerimin bi kacıyla araba alacaklarını soylediler istemiyorum dedim. İstemiyorum dedim diye bizi boşamaya kalktılar. Konu cok uzun. Eşimin aklı başına geldi bi daha goruşmuycem dedi ama goruşecek eminim. Ben omur boyu goruşmemek istiyorum. Sizce mumkun mu