Merhaba kizlar, bu hafta konu ustune konu aciyorum ama insan iliskilerinde sorun yasadigim bir donem

Yakin arkadaslarimla actigimiz bir grup var. Grupta bes kisiyiz ben haric diger hepsi evli ve cocuklu, ben esimden ayrildim cocugum yok. Ben bunu sorun etmiyorum etmiyordum aslinda kendimi cok guclu hissettigim bir donemdeyim ama grupta sadece bebek ve es muhabbeti donuyor yok benim cocugum bugun sunu yapti yok kaynanam sunu dedi.. Genelde hep bebek muhabbeti donuyor ve hepimiz egitimli insanlariz ben baska konularda konusmak istiyorm ama onlar sadece bebek muhabbet aciyor. Bu beni rahatsiz etmeye basladi cunku bencillikmis gibi geliyor, sonucta bu konu benle ortak bir konu degil, ya da belki benim bebegim olmuyor bunlari da dusunmuyorlar ama bunu soylersem bizi kiskaniyor deme ihtimalleri var. Bunu dusundurmek istemiyorm. Sizce bunu dile getirmeli miyim evetse nasil ifade etmeliyim?Ya da hicbir sey demeden grupta mi kalmaliyim, mesajlari sessize alip? ve acaba iclerinde kotu niyet var mi..