Geceniz guzel olsun hanımlar
Bir kac ay oncesine kadar evli bir kadındım ve şiddetli gecimsizlik nedeniyle boşanma kararı aldım tertemiz boşandım iyi oldu guzel oldu gayet musmutlu yoluma devam ederken oğrendiklerim karşısında afalladım bugun kısaca anlatıp icimi dokeyim dedim ah başıma gelenler
Eşimle bir arkadaş vesilesiyle tanıştık, arkadaşım bayan. Daha doğrusu o tanıştırmadı cok yanaşmadı ben onun yanında eski eşimi gordum beğendim o beni gordu beğendi konuşmaya başladık ortak arkadaşta şaşkınlıkla izledi bizi velhasıl tanıştık sevgili olduk nişanlandık evlendik ve bu sure zarfında gozumden kacan bir şey şu an suratıma tokat gibi carptı; ortak arkadaşımın surekli ara bozma girişimlerien sonunda ben dayanamadım ve boşanma kararı aldım sebep sadece ortak arkadaşımızın dolduruşu değil gercekten anlaşamamamızdı. Boşanma kararı aldığım vakit beni cok destekleyen ortak arkadaşım birden ne arar ne sorar oldu hanımlar konuşmadı benimle hic bi sebep yokken irtibatı kesti
Hayır olsun dedim aklıma kotu şeyler getirmeyim... E gelmeyecek gibide değil dimi her neyse hanımlar sadede geliyorum bgn kulağıma bir haber fısıldandı bizim ortak arkadaşla konuşmalar gezmeler tozmalar ve yakınlaşmalar... Ben şoklardayım hala. Birlkte olsunlar hatta evlensinler şu an umrumda değil ama nasıl bi karakter inanın aklım almıyo nasıl bir pisliğin icindeymişim... Midem bulanıyo... Şukur ki erken kurtuldum diyorum ama bi yanımda oyle bi sızlıyo ki... Biri henuz bi kac ay once boşandığım eşim diğeri 15 yıllık arkadaşım... Of nasıl bi yalanın icindeymişim diyorum icime okuz değil suru oturdu suru...
Dipnot:daha once uyeliğim vardı sildim destek olmak icin değilde eleştiri yapan hanım ablalarımız yuzunden lutfen yoruma gereksiz eleştiri yapmayın -ki eleştirilcek bişi yok- desteğe ihtiyacım var