Merhaba ben 26 yaşındayım 5 yıldır panik atak hastasıyım bu 5 yıldır ara ara bırakıp tekrar başlayarak ilac kullanıyorum. En son gittiğim doktor terapi onerdi ve bugun ilk seansıma gittim benden bilgiler alarak 2 tane travmamın olduğunu ve bunun icin bir kac seans edmr sonrası da bilişsel davranışcı terapi uygulayacağını soyledi bu arada travma dediysem aklınıza kotu senaryolar gelmesin insanlık icin kucuk benim icin buyuk şeyler diyebilirim yani size soylense nolcak canım bundan diyebilirsiniz.Bu arada doktorum guven verdi daha once gittiklerimin yanında gercekten terapi ile ilgili eğitimi ve bilgisi olan bir doktor diyebilirim onda sıkıntı yok fakat yuksek bir ucret talep ediyor ve terapi aralarımın uzun olmamasını ozellikle belirtti. Ve bana terapi goruceksen maddi olarak kendini hazırlayıp gelmelisin dedi bu cumlesiyle beni biraz demoralize etti. Sorum şu ki bu terapileri gorup gercekten faydasını goren var mı tam olarak guvenip inanırsam lanet olsun parasına diyip gidicem o kadar kurtulmak istiyorum kaygılı halimden. Ama bir yandan da yaşadığımız dunya para etrafında donduğu icin acaba hepsi para tuzağı mı diye duşunuyorum. Deneyimleri olan arkadaşlarım deneyimlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim