İyi akşamlar kafam allak bullak oldu cok uzgunum . Ben baya uzun suren bir ilişki sonrası nişanlanıp nişan attım, nişanlım madde bağımlısıydı yıllarca cektim.Daha sonra arkadaşlar aracılığıyla eşimle tanışıp evlendik cok cok mutlu giden bir evliliğimiz var lakin şuan oturduğumuz semt ile bu kişinin yaşadığı semt aynı olduğu icin bende dışarıya akrabalarıma gittiğimde eve donuş guzergahı olarak kullandığım bir yol var gittiğim arkaşımın evinden cıktığımda hic caddeye cıkmadan dumduz gelip ufak bi caddeden gecip kendi evime ulaşabiliyorum ama Bugun tesadufen eşim o yolu kullandığımı oğrendi ve cıldırdı bizim ev arkadaşımın evinden cıkınca karşıya gecilen tarafta kalıyor bende cok trafik olduğu icin ordan karşıya gecmedim bu evime yakın olan karşıdan karşıya gecme yeri ise daha once bu gecmişimdeki insanın bulunduğunu duşunduğu yer. Senelerdir evliyiz cocuk bekliyoruz ben herşeyi unuttum mutlu yuvamda devam ederken o Bugun cıldırdı evi ayağa kaldırdı hata yapıyosun seni hic biyere gondermicem ben alıp ben bırakıcam diye ben krize girdim cok korktum ağlamaya başladım. Eşimde sağa sola vurdu cok cok kotuydu hala kendime gelemiyorum...
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.