Hanımlar iyi geceler,
Daha once de burada bir konu acmıştım, eski sevgilimle alakalı. Kısaca ozet gecmek gerekirse; ikimiz farklı ulkelerdeyiz, cok kısa bir sure beraberdik ama cok da guzel vakit gecirdik ayrıldık. Aramıza mesafeler de girdi. Kotu biri değil ama kalbim cok kırıldı.
Ustune iki senedir yine de hep iletişimdeydik. Galiba kendime yaptığım en buyuk kotuluk bu.
Bir kac ay evvel bana buraya geleceğini soyledi, buluşur muyuz falan dedi sizlere de danışmıştım sonradan buluşmama kararı aldım ve diyaloğumuzu da kestim. Hayatımıza başkaları girecek, kalıcı bir arkadaşlık değil bizimki dedim. Once nasıl istersen dedi sonra şakaya vurdu falan ama ustelemedi ben de cevap vermedim koptu iletişimimiz. Sureci cok iyi yonetiyordum, sınavlara hazırlanıyorum ufak caplı da bir iş buldum. Başvurular yapıyorum hayatımla ilgili yeni duzenlemeler yapıyorum.
Ama bugun ne olduysa oldu bir şarkı duydum ve patladım resmen. Saatlerce ağladım.
Resmen bu his hic gecmeyecek gibi.
Ustune bir de iletişimde kalarak kendimi cıkmaza soktum. Kendime cok kızıyorum.
Hayatımıza birileri girecek dedim ona ama biriyle tanışmaktan da odum kopuyor. Canım zaten yeterince yandı.
Dertleşmek istedim oylesine sizlerle, arkadaşlarıma da anlatamıyorum artık cunku ben bile kendime akılsız diyorum. Unut gitsin ne var sanki bunda diyorum. Başkası olsa nasıl kızarım guzel canını bununla uzuyorsun diye kendime on katı fazlası kızıyorum.
Oyle işte...
Belki ilerle atlatınca bunları acıp okurum bunu da atlatmışım derim. Guc alırım diye yazmak istedim.