Benim icin sıradan bir gune uyandım bugun sabah 7ydi, hava cok soğuktu yataktan cıktım biraz oyalandım uşudum, azıcık daha yatayım dedim ve uyudum. Uyandım, kahvaltımı ettim bir iki telefon goruşmesi yaptım ev işlerinide biraz ağırdan aldım canım istemiyordu.. bir saat once falan işe başladım etrafı toparladım, battaniyeyi 5 dakika balkona koyayımda havalansın dedim. Balkon kapısına yaklaştım ve yerde bir guvercin yatıyor. Yavaşca kilidi actım ama kıpırdamadı , kapıyı actım kıpırdamadı.. olmuştu cunku, aclıktan mı, soğuktan mı anlayamadım.. olmuştu.. cok uzuldum.. en ust katta oturuyorum ben, yaz boyu balkonun kapısını acmadım. Camlarım guvercin pisliği oldu, balkona camaşır asamadım. Kızardım onlara. Bir de yemek versem mahvederler zaten mahvediyorlar derdim. Hayvanları gercekten cok severim, asla zarar vermek istemem ama yemek vermedim bu eve geldiğimden beri. burada cok fazlalar diye, ortalığı kirletiyorlar diye.. ama o kuşu oyle donmuş vaziyette gorunce kurtulamıyorum şuan icimdeki azaptan..