Arkadaşlar oncelikle bu bir ic dokme konusudur.Bugun ufak bir iş icin avmye gittim corona başladığı ilk gunden beri bırakın avmyi dışarı adım atmıyor ve marketi bile online hallediyordum.Birazda zorunlu olduğu icin sadece 5 dakikada halledip isimi cıktım. Peki o 5 dakikada gorduklerim...
Tek keriz benmiyim Allah aşkına ya millet avmde fink atıyor yemek yemek yasak olduğu halde dinlenmek icin koyulan koltuklarda yemek yiyenler mi dersiniz maskesiz rahatca oturalanlar mı dersiniz şoklardan şoklara girdim inanamadım.Bense 5 dakikada 2 maskeyle ara ara nefesimi tutarak işimi hallettim bu gerizekalilar yuzunden corona bitmiyor ya işi olana elbet bir sey diyemem zorunlu ihtiyac icin markette var tabi avmde ona hic bir sey diyemem ama keyfe keder kiyafet alıp ellerinde kahveyle gezenleri oldurmek istiyorum ya bunların yaptıkları hakka girmek değilmi ya benim coronadan sebep uykularım kacıyor psikolojim alt ust milletin hakkına girerim diye kimseyle bile goruşmuyoruz.Milletin yaptığına bak hepsinin allah cezasini versin ya