Buraya şuan sadece icimi dokmek icin yazıyorum lutfen yargılamayın, ‘daha dun başka birini nasıl elde tutmaya calışırım diyen biri şimdi nasıl oluyor da eski nişanlısından hala bahsedebilir diye ‘ ruh halim cok bozuk kimseye anlatamıyorum anlatsam da icimdeki huzun gitmiyor bari buraya yazayım diyorum . Surekli her gun ama her gece ruya goruyorum onceden boyle değildi. Ruya gormekten cok sıkıldım. Anlamlı anlamsız farklı farklı peş peşe.. bitmek bilmiyor ruh halim karışık olduğu icin mi cok sık goruyorum acaba.
İlk defa şoyle bir şey yaşadım: bir kac gundur aynı ruyayı goruyorum. Kendi duğunumdeyim ama duğun gibi değil etrafta sacma bir kalabalık var herkes ayakta sanki hemengideceklermiş gibi. Bende bir telaş var damat ortada yok (eski nişanlım) duğun havası değil ama benim ustumde gelinlik var .
Bir keresinde de şoyle bir şey gordum o kadar mutsuz ve kendime acıyarak uyandım ki.. evimden mutlu bir şekilde valizimi hazırlayıp cıkıyorum. Ben balayına gidiyorum diyorum sonra birden ya beni orada beklemiyorsa ya vazgecerse diye icimden geciriyorum. İcimde bi kuşkuyla gideceğim yere gidiyorum.
Ve orada uyanıyorum. Bu tur ruyalar o kadar sık gormeye başladım ki uyumak istemiyorum artık ruya goreceğim diye. Ne zaman bitecek acaba bunlar bunalımdayım. Kendime hobiler edinmeye calıştım. Kanavice yaptım, kurslara gittim, arkadaşlarımla vakit gecirdim, yeni bir enstrumana başlayacağım. Sizin de dediğiniz verdiğiniz tavsiyelere uydum acıkcası. Ama nereye gidersem gideyim neyle uğraşırsam uğraşayım icimdeki huzun hep benimle her yere icimdeki burukluğu da goturuyorum mutlu olamıyorum