Uzun suredir foruma giriş yapmıyorum. Uzun bir spam doneminin ardından gelen banlanmalar sonrasında yaklaşık 1.5 yıl once YouTube'u tamamen bıraktım

İşe halen devam ederken, okulunda bitmesi ile birlikte kafamdaki bazı ozgun kanal fikirlerini hayata gecirmek istedim. Bu konuda goruşlerinize ihtiyacım var

Canon 5D Mark 4 gibi ust seviye kamera ekipmanlarına ve mikrofonlara sahibim. Oldukca yakın bir arkadaşım ile bunu hayata gecireceğiz. Kendisi buyuk şirketlerde calışmış bir video produksiyoncu
Genel anlamda insanların gelişimine katkı sağlayabilmek icin Spor, Muzik, Teknooji ve Motor alanlarında icerikler uretmek istiyorum. Daha doğrusu icerikleri uretecek olan kişileri buldum, hepsi alanında oldukca başarılı ve ben Teknoloji haric diğer konularda arka planda video işleri ile uğraşacağım.
Spor; Gureş - MuayThai - KickBox - Teakwando - Vucut Geliştirme - Yuzme Motor; Motor incelemeleri - faydalı bilgiler vs. Muzik; Gitar - Bağlama ve Saz Dersleri Teknoloji; telefon incelemeleri, nasıl yapılır videoları, ipucları
Hepsi iyi anlatım berecisine sahip, alanında başarılı ve diksiyonu duzgun kişiler. ( Spor tarafında hepsi uzman hocalar ) Kanallardan elde edilecek gelir tamamen bana ait olacak. Ben sosyal medya hesaplarını vs paylaşarak tanınmalarını sağlayacağım. YouTube geliri vs. onları ilgilendirmiyor.
1 - ) Motor, muzik ve teknoloji ayrı kanallar olacak. Ancak, spor konusunda buyuk bir celişkideyim. Aklımdaki " Spor Akademi " tarzı bir kanal acarak her gun 1 spor dalı ile ilgili video yayınlamaktı. Ama goruşunu aldığım bazı kişiler her spor dalı icin farklı kanal diyor. Siz ne dersiniz? Tek kanalda sporun ceşitli dallarına yer vermek mantıksız veya başarıyı duşurucu bir etken mi?
2 - ) Bu imkanları siz nasıl değerlendirirdiniz? Ben olsam şoyle yapardım diye bir duşunce oluştuysa, paylaşmanız beni cok mutlu eder.