kızlar selam ,

ben son zamanlrda yani uzun zamandır işyerinde garip garip seyler duyuyor ve goruyorum. yoneticimle şirketten bi arkadasım surekli bi hal ve tavır icindeler tabi ne olduğunu anlamadığım icin başlar da umursamadım ama bu durum son zamanlrda iyice arttı.. ustuste denk gelince anlam veremedim. Bi kac defa yoneticimin arkadasa hadi diye seslendiğini , bi kac defa para verdiğini , bi kac defa kendi odasına toplantı odasına yada baska odalara girmelerine şahit oldum . bi kac defa normal sosyal ağdan yazıstıklarını nereden biliyorsun diyecekseniz yanına gittiğimde gordum beni gorunce yada baska birini gorunce kapatmasından basta gozume ilişmemişti ama ne oluyo fln olunca yanına her gittiğimde bktım gordum yani iceriğini goremesemde direk kimin oldugunu gordum. bi kac defa da aynı anda vcye girerken gordum (bizim wc erkek kadın yanyana)yalan yok sonra kadınlar wcsıne gittim (1tane vc var kadın olarak) arkadasım orada değildi . . ama ayrılan odaya girerken gordum o odadan ya erkekler vcsıne girebilir yada kadınlar vcsine :/ ilk başlarda tesadf olarak algıladım ama ustuste olunca ne oluyo oldum. Depoya aynı anda girmeler aynı anda oda da olmalar aynı anda yazışmalar poşetler vermeler iceriğini bilmiyorum. garip garip şakalaşmalar canımlar cicimler vs . Şimdi diyeceksiniz ki ne alaka aralarında işle ilgili bi durum vardr eyw cok cirkin bir şey evet başka kimseye soramadığım icin buraya yazayım dedim.