Herkese Merhaba arkadaşlar.. Sanırım burada kendimi ifade etmek daha kolay olacak benim icin. Kimsenin kimseyi tanımıyor oluşu şahane değil mi sizce de ? Zira tanıyanların hepsi yargılamaktan başka bir şey yapmıyor.
Mesela şimdi bu yazıyı okuduktan sonra kimse benim ismimin onune belli sıfatlar ekleyip 5 cayında dedikodu malzemesi edemeyecek. Allahimmm cıldırırsın

7 yıllık evliyim 5 yaşında bir oğlum ve cok gereksiz bir vicdanım var. Yaklaşık 3,5 aydır boşanma surecindeyiz oğlumun babası ile. Ama ben bu surecte defalarca kendi kendime vazgectim. Oğluna sarıldığında yalnız kalıcam artık diye laf arasında soylediğinde vs bunun gibi serzenişlerde hep kendime kızdım. Ev taşımasına yardım edecek arkadaşı yok yalnız başına uğraşıyor diye bile 2 gundur moralim ona bozuk sanki ne olmuş

Aynı evin icinde ki yalnızliktan da kendi icimde ki o yoğun ve gurultulu cığlıktan da tukendim. Yalnız ağlamaktan her şeyi tek başıma yapmaktan takdir edilmemekten saygı duyulmamaktan kendimi kend karakterimi unuttum. Her şey bir yana geldim 30 yaşına, bir kez olsun sevgiyle şefkatle sacım okşanmadan olmek istemiyorum bee..