Acil yardıma ihtiyacım var
3 yıldır evliyim. Aslında mutlu huzurlu bir yuvam var ama son zamanlarda biraz kilo aldım kocam buna cok takıyor evlenirkende biraz balık etliydim hep zayıflamamı istiyordu. Ben biraz uğraştım. spor yapmaya calıştım bir kac kere yapamadım. Son zamanlarda da biraz fazla abartınca yeme olayını kilo aldım. Ben aldığım kiloları savunmak icin yazmıyorum ama şuna takılıyorum insan gercekten kişiyi mi sever yoksa bedeni mi? Butun erkekler hep boyle şekilci mi? Bugune kadar hic bir isteğini eksik etmedim mutlu olsun diye elimden geleni yaptım. O da beni cok sevdiğini soyluyor ama kilolu olduğum icin bazen cok ağır sozler sarfediyor. Beni cok uzduğunu defalarca soyledim. Ama cok umursamıyor ama beni cok sevdiğini soylemeye devam ediyor. Anlamıyorum. Bazen sevişmekten kacıyor. Bir iki kere konuşunca tahrik olmak istiyorum yoksa cok zevk almıyorum dedi aslında başka şeylerde soyledi ama hepsini soyleyemiyorum. Bu kadar onemli mi guzel vucutlu olmak. Calışıyorum bu kadar işin arasında kilo vermeye vakit bulamıyorum. Cocuk istedim. Vucudun şimdi bana zor yetiyor cocuk yaptıktan sonra iyice salarsın dedi cocuk istemediğini soyledi. Gercekten kilo verince butun sorunlarımız bitecek mi bunu da merak ediyorum. Bazen boşanmayı bile duşunuyorum beni beğenmediğini duşunduğum icin. Sozle beni sevdiğini soylemesi beni mutlu etmiyor davranışlarıyla da gostermesini istiyorum. Ben şunu merak ediyorum gercekten problemler benim kilolarım mı yoksa biz hep boyle problem yaşayacağız da kilolar kılıf mı? Genel olarak duşunduğum de başka sorun yaşamıyoruz ama bu sorun bittiğinde başka problem bulur mu ondan korkuyorum. Ben sadece onu seviyorum bedeninin ne hale geldiğiyle ilgilenmiyorum kilo almış zayıf olmuş. Onu o olduğu icin seviyorum. Biraz vucut konusunda takıntılı kilo almamaya calışır spor yapar fit vucudunu korumaya calışır. Bazen cok yıpratıyor kendini yeter biraz dinlen diyorum hep sana guzel gorunmek istiyorum diyor. Erkekler hep boyle şekilci mi kilo versem biter mi sorunlarım. Şoyle bir gercekte var ben hayatın kısa olduğunu duşunuyorum ve istediğimiz gibi yaşamamız gerektiğini duşunuyorum spor yapmayı sevmiyorum. Bana bu konuda saygı gostermesini istiyorum. Surekli elimden geleni yaparım diyor ama hep başa sarıyoruz. Lutfen fikir verin cıkmazda kaldım.