Bundan iki sene once kv kıskanclıklarında sınır tanımadı. Eşimle olan tatillerimize karışmaya sitem etmeye başladı. Beni goturmuyorsunuz diye. Hatta abarttı eşime bağırmaya başladı. Bilmem kimin oğlu annesine neler neler yapıyor sen tatile bile goturmuyorsun gel anne seni de gezdiriyim diyemez misin diye. Bana bağırdı oğlum bana bakmak zorunda sen engel olamazsın diye. Benin laflarımı carpıtıp eşime anlatıp aramızı bozmaya calıştı. Eşim annesine inanmayınca eşimi evlatlıktan reddetti ve cocuk icin tedavi gorduğumuzu bildiği halde sonuc alamamız icin dualar etti karşımızda. Eşim de senin gibi annem yok artık deyince kv ben oyle demek istemedim bundan boşan da yenisiyle evlen bununla cocuğun olmasın diye kıvırmaya calıştı. Kv benim aileme kufur etti. Beni tehdit etti eşimi aylarca darladı bana karşı doldurmaya calıştı. Biz bu surecte huzurumuz kacmasın diye mumkun olduğu kadar goruşmedik. Bu surede arkamızdan anlatmadığı şey kalmadı. Yalanlar attı herkesi bize duşman etti. Eşime bana şiddet uygulaması gerektiğine dair mesajlar attı kv ve gorumce. Bilmem kimin kimin gelini kvsine boyle davransa kadının oğlu karısını oldururmuş eşim de adammıymış.
Yukarıda yazdığım ozet olarak dursun. Gelelim konuma.
Şimdi cok şukur minik bir bebeğimiz var. Kv bizi rahat bırakmıyor. Eşim kesin olarak kesip atmıyor. Kendisi anne babasını aramıyor asla. Annesi aradığında acıyor mesafeli konuşup kapatıyor. Gecen ay kv gorumcemin yanına gitmiş. İki hafta onun cocuğuna bakmış. Normalde eşimi iki uc gune bir arayıp darlayan kv iki hafta boyunca aramadı. Gittiğini eşimin bilmesini istemedi herhalde. Aklıma başka birşey gelmiyor. Evine donmuş eşimi aradı. Epey tartıştılar telefonda. Bebeğimizi gormek istiyormuş. Eşim de gostermek istemedi. Kac kere ardarda aradı. Eşim kapatıyor annesi arıyor. Mesajlar atıyor ısrarlar...
En son eşimi tehdit etti. Goruntulu gostermezsen gelirim diye. Eşim de otobuse binmedin mi sen cocuğu duşunduğun filan yok hastalık mı bulaştıracaksın dedi. Sonunda kv ikna etti ve eşim bebeğimizi gosterdi 30saniye kadar kapattı sonra. Ben bu arada hic karışmadım.
Gecen gun de aradı yine eşimi size geleceğim bebeği gormeye diye. Eşim de babamın nerelerde gezdiği belli değil. Ben cocuğumu duşunuyorum gelme dedi. Kv de tamam dışarda buluşalım demiş. Kalktık gittik bi parka. Bebeğim kangurunun icinde kucağımdaydı hep. Ağlasana oğlum ağla da sesini duyuyum diyor. Ben muhattap olmadım hic. Ayrılcaz biz arabaya binerken poşetten bi bez cıkartıp koluna serdi. Ver de bi kucağıma alcam diye. Verdik bir iki konuştu. Gulsene cocuğum bi goruyum bak gulmuyor da filan dedi. Aldık cocuğumuzu eve geldik. Arada gelin boyle de goruyum dedi. Eşim cevap vermedi.
Siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız. Tarafsız bakamıyorum farkındayım ama her sozu her bakışı o kadar yapmacık ki. Cocuğumu kucağına alması beni cok rahatsız ediyor. Uzak durdan anlamıyor. Eve gelmekle tehdit ediyor telefonlarına cevap vermeyince. İki hafta zerre merak etmediği torununu gormek icin bir saat icinde tam yirmi dort kere eşimi aradı ve tehdit etti. Ben bu kadının ruh sağlığının yerinde olmadığını duşunuyorum artık.