Eşimin ailesiyle yaşadıklarımı bilenleriniz var bilmeyenleriniz icin Mecburi kan bağı

Ozetle kv ve gorumce boşanmamız icin canlarını dişlerine takıp atılmadık iftira edilmedik beddua bırakmadılar. Kv cocuğumuz olmasın diye beddua edip boşa bu karıyı kadın gibi kadınla evlen dedi. Aileme kufurler etti ve daha cok fazla olay yaşandı. Hicbirisini unutamıyorum. Bir an bile aklımdan cıkmıyor.

Eşim babama para vermek istiyorum dedi bugun bana gelip. Babasının geliri yok. Daha once defalarca bizi tehdit ettiği icin konuşmuyordu eşim. Annemi arayım ona veriyim o da babama versin dedi. Ben de babanı ara ona ver dedim. Hatta torununu da gorsun buyukluk bizde kalsın dedim. Eşim sadece vicdanını rahatlatmak icin yaptı cunku babasıyla muhabbetleri bile yok. Neyse kalktık gittik ailesinin evine. Kp ikimizi de optu. Kv eşimi optu bana yoneldi. Pas vermeden gectim cocuğumun yanına. Kvnin her hareketi bana batıyor ve yeniden evimin icine karışmaya kalkacak diye korkuyorum sanırım. Cocuğum kucağımda duruyordu geldi aldı sevdi sevdi ağladı yavrum yabancılayıp sonra eşime verdi. Benden almışsın bana versene. Kucağına alıp diyor ki sen bende kal sarılıp yatacağım sana. Annenin sutu de yetmez sana buyumuşsun corba icmeye mi başlayacaksın sen artık ek gıdaya mı başlayacaksın deyip durdu uc dort kere belki daha cok. Ek gıdaya başlaması icin gun sayıyor resmen. Daha once iki kere gordu cocuğumu. İkisinde de aynı muhabbet dondu. Annen sana kereviz brokoli yedirecek onlar yediriliyor hep yazık sana diyor. Kendisi cocuklarını emzirmemiş beni ilgilendirmez ama anlamıyorum bu neyin hıncını cıkartmaya calışıyor. Cocuğum kucağımda uyudu ustune ortu getiriyor getirme gerek yok dedim. Sanki ben bilmeyeceğim ev 25 derece belki daha cok. Uc kere biz cıkalım da emzir dedi. Hayır dedim tekrar tekrar. Emzirmeyeceğim dedim en son yuksek sesle. Sana cıs mı yaptılar iğne mi yaptılar yazık diyor. Ensenden opuyum de inat ol diyor. Heryeri babasına benziyor diyor. Kırk kez soyledi. Ben zaten babasına benziyor diyorum ve cok da mutluyum bundan ama amacı ne. Kadınla konuşmuyorum muhattap olmuyorum. Bu kadın cocuğum doğmasın diye beddua etmiş birisi. Bugun diyor ki eşime uyuturken bol bol felak nas oku. Bu nasıl bir yuzsuzluktur. Cok mu takıyorum kızlar. Bu kadını uzak tutmak icin ne yapıyım.