Sevgili hanımlar merhabalar,ben cok konu actım berbat evliliğinde ilgili,belki bileniniz vardır.
Bosanmaya karar verdim ve cekişmeli dava actım,elimde delil filan da yok aslinda hakaret ve aşağılama evden kovmalari yazdık dilekceye,aldatma şuphesi şuphe olarak kaldi.
500 bana 500 oğluma nafaka kararı geldi,tazminat talebi de var avukatımin belki o da cıkar 60 bin toplamda.Zaten nafaka odediği bir oğlu var borcları da cok ve ustune 1000 nafaka kararı da eklenince kafayı sıyırdı.Barismak icin davayı geri cek yine aile olalım diye uc gun yalvardı annemlerle oturduğum eve gelip anneme ağladı filan kabul etmedim fakat bir anlaşma sundum kendisine.Sadece cocuğa 500 nafaka yazdım kendime de avukata odedigim ucret olan 3000 TL..
Dun aksam gonderdim bir hafta da sure verdim avukatım sure ver demişti,hic cevap vermedi.Aksam facesinin şifresini bir yerden bulup girdim.
Ben burada ona acıyıp onun lehine anlaşma sunarken o eski sevgilisine yazmis faceden,hem de dun gece,ben facesine girdigimden 16dk once.
Sana ihtiyacım var lutfen beni ara konuşalım yazmis,kadın da sen secimini yaptın bana yaptığın cok kotuydu ama seni affettim unuttum ve Allah'a havale ettim artık bizden bişey olmaz herkes kendi yoluna demiş.
Şimdi bu adama ne yapmali sizce ? Her ay 1000 odetmeli mi paşa paşa ?