Gunaydın herkese.
Ben daha 6 aylık evliyim. Eşim genel olarak iyidir yani duşunur beni ilgilenir genel olarak. O 41 ben 34 yaşındayım yani ornek vermem gerekirse evde işten gelir tatlı yapar ev işlerinde yardım eder. Sever beni bilirim. Ama tek sorun benim duşuncelerimi değilde başkasının duşuncelerinin mantıklı gelmesi aynı şeyler olsa da . Beni sulalesine yanında unutuyor resmen aklına bile gelmiyorum. Ve bu durumlar beni cok uzuyor 2.planda kalıyorum. Yanına gitmesem aaa eşim nerede demiyor. Dayanamadım soyledim aile kavramı yok sende dedim fln sustu zamanla duzelecek her şey dedi .3 gundur kendimi cektim aşkım vs demiyorum soğuğum sessizim o da farkında işine gelmiyor duzelir nasılsa hep boyle oluyo ..kac ay icinde İstanbuldan gideceğiz il değiştiriyoruz ben calıştığım icin evlilik tazminatım onun tazminatı peşinat gosterip kredi cekeceğiz. İlk ben gideceğim evi aldıktan sonra yerleşme fln o da burada annesinde kalacak hem iş arama hem iş devir icin. İş bulunca yanıma gelecek. Ben nasıl bi yol izlemeliyim defalarca konuştuk tartıştık zamanla duzelecek bıktım ya ben nasıl davranacağımı bilmiyorum siz tecrubeliler bana şu yeni evlenmiş birine akıl verebilir mi