Kızlar merhaba. Yeni katıldım buraya

6 ay once bir ilişkiye başladım. Cok guzel gidiyordu, o kadar iyi birisiydi ki. Ta ki zorla ablasıyla tanıştırana kadar.
Ablası cok boş boğaz birisi, dedikoducu. Pikniğe gittiğimiz bir gun ablası yine detayları ona anlatmam icin beni darlayıp durdu, bende yazmadım. Piknikte sevgilimi arayıp, cicekk bana cevap vermedi dedi. Şoka girdim. O gunden sonra soğukluk oldu. Arkadaşımla ilgili falan da dedikodular da yapınca, ben ablanla goruşmeme kararı aldım dedim. Once saygı duydu. Ablası yaşadığımız şehire gelince tutturdu goruşelim diye. Ama sevgilim bunu ayarlamayadı ve en sonunda hic goruşmeyeceğimi soyledim. Babası falan karıştı olaya, ablası bana sacma sapan mesajlar attı, kavga ettik ve engelledim. Cunku hic bana gore değil boyle şeyler, ustume gelindi devamlı. O kimdi ki goruşecektim? O zamanlar bu duruma saygı duyan sevgilimle 3 gun once bi kavga yaşadık. Ama zaten ondan once iğğrenc otesi acık sacık xi kızı eklediği icin kızgındım. Ona soyledim hemen sildi. Benim aklımda takıldı ne amacla eklediği oyle bir kızı.
Kavgada da aklımda o olunca bağırdım, ettim. Sonra bunları soyledim, ablanla goruşmeyeceğim, benim hicbirşeyime karışamaz dedim. Bu arada o 6 ay icinde sevgilim, yok duğun yemeğimizi babam boyle yapcak, yok annemlere yakın oturcaz, yok anneannemlere yemek yaparsın boyle şeyler soylemeye başlamıştı.
Kavgada butun bunlardan rahatsız olduğumu bağıra bağıra soyledim. Bana soylediği, 'ablamla goruşmezsek bir aile olamayız, ailelerinde istekleri olacak' vs.
Yani bana hayalimi bile sormadı. Şunu boyle yapıcaz bunu şoyle yapcaz surekli bu yonde oldu yazdıkları. Ve bana, biz ikimiz nasıl istersek oyle olcak diyemedi.
Biz ayrılma kararı aldık. Gercekten seviyordum ama hayatımı da otuma, copume karışan bi gorumce, dibimde oturan bi kayınvalideyle gecirmek istemiyorum. Hayalim hic bunlar değil. Kucuk, mutevazı, kararlarımıza saygı duyan aileler hayalini kuruyorum ben. Sanki puzzle tamamlanmış da tek eksik parcaları gelin gibi. Beni alıp, bana bişey danışmadan oraya koyacaklar gibi hissediyorum. Başından beri aynıydım, değişen sevgilim oldu. Beni heryerden engelledi. Annemi, ablamı silmemiş. İcim cok acıyor, bana akıl verin lutfen