Bir arkadaş grubumuz var. Aramızdaki erkek arkadaşımız gonlunu oyuncuya kaptırdı. Cok buyuk de bir grup değiliz aklımıza duzgun bir şey gelmedi. Oyuncuyu soylemeyeceğim şimdilik cunku arkadaşımın haberi yok ve ondan gizli boyle bir şey de yapmak istemiyorum. Lakin ciddi manada cıkmaza girdik pandemiden dolayı. Bu oyuncu cok da unlu sayılmaz. Yabancı hayranları daha cok ilgi gosteriyor bile diyebilirim turklere gore. Ozel hayatını da insta falan hic yansıtmıyor sanki gunluk gibi kullanıyor (sette story falan diyebiliriz.). Arkadaşım roportajları olsun hayvanlara duyduğu aşırı sevgi olsun adeta tutuldu kadına (İkisi de kedi kopek delisi) Hayranlıktır da dedik ama hayranlık gibi olmadığı belli. Kadın hayranlarına baya onem veriyormuş dediğine gore ve unlu gibi de davranmıyormuş diğerleri kadar (Vallahi ben de baktım cidden diğer unluler gibisosyal medya kullanımı, kendimi gostereyim havası da yok. Baya da guzel olmasına rağmen bunları yapmayınca ben de tuhaf hissettim. O tip bende olacak her saat story post akımı yaparım ) Aralarında 10 yaş var ki grupca hicbir zaman yaştır classtır ayrım yapmadık ama yine de belirteyim istedim. O yuzden ay kızlar bir yardım ediverin ayol Kararlı yani tanışacağım diyor illa. Kendisi fena değildir bu arada has bir tarz ve mizah anlayışı var. Setlere ziyaretci alımı da pandemi yuzunden kapalıdır diye duşunduk o yuzden kafamız karıştı birazz Ne yapalım ne edelim sizce de bu 2 guzide insanı tanıştıralım ? Cok fazla ipucu vermeden şunu soyleyeyim hadi. Perşembe gunleri bizi ekiyor kendisi ^^