Merhaba kk guzel hanımları;
konuyu yanımdaki arkadaşım icin acıyorum. Gece gece dert oldu bize. Bir arkadaş ekolu değil gerci ben de ozledim sevgilimle kavga edip konu acmayı ama pandemide anca kek borek yapıyorum ben. Uzatmadan konuya gireyim.
ismine ayşe diyeyim, ayşe yaklaşık iki aydır bir beyle beraber. Surekli tartıştıkları ama hemen akabinde barıştıkları bir ilişkileri var. Cocuk aşığım diyor ve evlenmek istiyor zamanla daha iyi tanıdıkca. (1 yıl sonra) Kavgaları basit tartışmalar genelde.
gecen gun cocukla ciddi bir tartışma yaşamışlar ve ilk kez biraz restleşme olmuş, cocuk biraz ağır konuşmuş ve ayrılmışlar. Birkac gun boyunca da ayrılık halinde bile cocuk bazı kırıcı kelimeler yazmış ayşe ’ye. Ayşe de cevap vermemiş sadece bitti artık lutfen goruşmeyelim tarzi şeyler soylemiş.
ardından dun gece cocuk arayıp cok sevdiğini soylemiş ve ayrılmak istemiyorum demiş ayşe de yarın konuşalım saat cok gec demiş. Bugun sabah cocuk yazınca da ( ozur dilerim beni affet bana noldu bilmiyorum seviyorum vs) kız aramış cocuk da cok sevinmiş evde misafir annesi olduğu icin kızı daha sonra arayacağını bu konuyu konuşacağını soylemiş. Telefonu kapatmışlar. Gun icinde de cocuk sanki hic kavga olmamış gibi surekli naptığını anlatan mesajlar, komik videolar atmış ozledim seviyorum yazmış.
ayşe ise once cocugun bu kavgadaki davranışlarını konuşmak ardından da tekrarlanmayacağına dair soz almak ona gore devam etmek istiyordu. Cocuk mesajla surekli ozur dilediği icin sanırım konuşmaya gerek duymadı. Barışmış gibi oldular mesajlarla barışma konuşması olmadan.
ayşe de saatlerdir ondan telefon beklediğini ve bu konuyu konuşmak icin kendisinin arayacağını soylediğini hatırlattı. Cocuk da mesajlaştıgı icin aramaya gerek duymadığını sandığını, surekli mesaj cektiğini, misafirleri olduğu icin cok yorgun olduğunu soyleyip ozur diledi, telafi edeceğini soyledi. Bunlar da mesajla oluyor bu arada. Annes gercekten evde sesini oğlen duymuş aradığında ama zaten bir saat mesafede oturuyor kadın.
buyuk bir ayrılık sonrası cocuğun telefonda bile olsa bunu konuşmaması garıp geldı. Aynı şehirdeler ama yuzyuze goruşme yok bir suredir pandemiden dolayı ayşenın tercihi sebebiyle.
sizce yarın nasıl tepki verse? Cocuk yarın arayıp konuşacak muhtemelen zaten normalde surekli arayan biri. Ailesi geldiği icin tolere edilebilir ama cidden ayrılık sonrası yaptıkları icin sesli ozur dilemesi gerekmez miydi? Barışmak isteyen, gunlerce yazan arayan oydu.
Bu ilişkiden bi cacık olmaz deyip onune mi baksa yoksa yarın ne yapacagına mı baksa? Cocuk aradığında tepkili mi olsa yoksa anlayışla mı yaklaşsa?
sizlerin yorumları genelde doğru cıktığı icin konu actık gerci dert değil bu ama vakit ayırıp yorum yaparsanız cok seviniriz. Mobilden yazıyorum hata olursa affola.