Herkese slm, direk konuya giriyorum.

Goruştuğum biri vardı yaklaşık 6 aydır. Benimle aynı şehirdeydi. Hemen hemen her zman buluşurduk yazın beraber denize VS gittik gezdik dolaştık.İlgili her zman sevgi doluydu.
Her gun bazen her 3 gunde bir seni cok seviyorum aşkım yazardı kendiliğinden derdi. Ben gec yazdığımda Nerdesin unuttun beni yazardı. İlgisi herşeyini bana anlatması cok hoşuma giderdi.bazen o bende bazen ben onda kalıyordum 2 gun 3 gun. Pandemi de VS. Sevgilim bebeğim aşkım lar havada ucuşuyordu. Sonra başka şehirden iş teklifi geldi burada iyi bir iiş bulamadı cunku. Ben o zman ona uzaktan ilşki nasıl olacak VS diye sordum, bana ben gelemem ama sen gelirsin dedi ben bilemem belki Bi aya gelirim belki 4 ay belki 6 ay dedi. Biliyormusunuz Biz kadınlar her zman şupheciyiz ya ben ona Gidersen ayrılır mısın benden dedim.cunku bişey mukemmel gidiyorsa vardır Bi b. K.
Yoo neden dedi gider geliriz dedi. Gitmeye yakın bana 'burdan gidince ailemi bile duşunmuyorum tek duşunduğum sensin inan' dedi.
Yaşı29, ben 31 yaşındayım.
Yıllardır aileyle değil tek başına ozgur bir hayat yaşamak istiyordu.ailesiyle cok anlaşamdığını soyluyordu. Hatta ailesiyle bir tartışmada gidelim buralardan Jessica bile dedi. Tek başına ozgur olmak istiyor hep. Burcu kova.
Neyse Kendi başına guzel bir ev dizdi gitti yerleşti başka şehire bu surecte maddi manevi yanında olmaya calıştım. Sonucta sevgilimdi.cunku O da bana işsizken kartından Cekip doğumgunu kutlaması hediye, gezme tozma aylarca para harcadı diye duşundum. İşi olmadığı icin genelde hesabı ona odetmemeye calışıyordum o zamanlar. Borcu birikiyprdu. Uzuluyordum ben calışıyorum cunku ve maddi durumum iyi.
Neyse bu gidince başka şehire hareketleri gayet iyidi hatta bir gun elim yandı mutfakta buna yazdım, sen oyle yazınca benim canım yandı dedi burda. Gayet ilgili sevecen yine herşey normal, o şehire gittikten Bi hafta sonra evi dizdi ailesiyle ve bana seni cok ozledim ne zman geliyprsun yazdı. Ondan bekliyordum ben de o demeden gitmemem gerekiyor diye duşunuyordum.
Bilet fotosu atıp atıyordu bana bak fiyatlar artmadan al VS diye, ben de tmm ucakta cok korkuyorum otobusle mi gelsem diye konuşuyordum. Ha bu gun ha yarın derken evine hediye VS kendine hediye falan alıp gittim onu gormeye, gayet guzel bir kac gun gecridik. Bi kac gun daha tatilim vardı ama o kalmamı istemedi. İşim başlayacak stres olurum dedi. Hem Pandemi seni ucağa bırakma falan derken işe adapte olamam dedi. Bunu ben daha onun olduğu şehre gitmeden soyledi yani. Donuş biletini ona gore al dedi.
Buzdolabı mı doldurdum aşkım gelince herşey olsun yesin icsin yazdı. Bana ne istiyorsun istediğin bişey varmı diye kac kere yazıp durdu ben masraf yapma gelince beraber alışveriş yaparız dedim. Cok ozledim yazıp durdu.
Gittim cok guzel gecti herşey beraber yemek VS yaptık eğlendik. Evine kucuk bir kac hediye almıştım ama ordan ayrılırken cantasına para bıraktım kendine guzel bir ev hediyesi alsın diye. Cunku ev eşyası mutfak VS eşyası burdan oraya taşıyamazdım.Sonra dondum. Ben ondan hep guzellikler gordum hic kavga VS etmedik. Dolayısıyla onun benimle benim onunla uzun sure birliktelik diye baktım hep. Sevişmeden uyuduğumuz kac gece oldu bu 5 ayda, yani sex ama lı asla goruşen biri değildi.
Yanımda telefonunda hic ilgilenmedi hep benimle konulur whatsup dan oyle cıkardı kalırdı o son gorulme.
Kac gun birlikte kaldık bi aldatma VS şahit olmadım. Ama fake Bi hesabı vardı benleyken o hesaba yakışıklı Bi adamın fotosunu atmıştı ayrılmadan 3 hafta once.

En başlarda
Gecmişten bir kadın yazmıştı ilşkinin başında bana soylemişti. Guven duysun diye ben de ona herşeyimi gosteriyordum.
Evlilik VS hic duşunmedim soylemedim. Hatta guzel anlaşabilmemiz oenmli dedim. Belki olursa ilerde olur falan dedim. Hic evlilikten konuşmadım.

Ne olduysa ben onun olduğu şehirden ayrılınca oldu. Geldim buraya 2.gunde benden ayrılmak istediğini soyledi.
İlk heyecanı bitmiş, ben her ilişkide ilk heyecan biter dedim sevgi ve emek alır yerini dedim. Ne yazıkki daha fazlasını istiyormuş
Sen cok iyi birisin bana senin kadar iyi davranan olmadı dedi. İyi de ne oldu dedim olmuyor dedi. Sen cok iyisin hata bende bla bla.. Dedi. Klişeleri sıraladı. Dune kadar sevgilim neden dedin dedim. Oyleydin dedi cunku. Tartışmak istemiyorum VS dedi. Ben ozgur olmak istiyorum dedi. Zaten ozgursun dedim. Olmaz aramızda km ler var nasıl olacak bu falan dedi. Gel git sorun dedi.
Anlayacağınız bahaneler sıraladı. Beni seviyormusun dedim. İnsan olarak cok seviyorum dedi. Zaten insanım bu da nasıl lafsa a.
Ozlediğini soyluyordun dedim ama.
Evet ozluyorum mukemmel bir insansın cunku dedi.
İlk ayrıldığımızda ki gibi kalkıp gelmezsin buraya evime kapıma dayanmazsın dimi dedi. Bende tabikide hayır niye geleyim ta oraya dedim.

Sonra aradım telefonu acmadı herşey icin teşekkur ederim dedi. Rica ederim dedim. Telden engelledi. Beni. Beni beni bih terini. )
Tam cıldırmalık değilmi. Sonra ertesi gun gidip iş yerinden arkadaştan aradım. 45 dk falan konuştuk. Arama bana ulaşma dedi. Sebep ne. Km yol. İlk heyecan yok. Diyor. Ne ara bitti diyorum. Anlamaya calışıyorum. Zaten ilk ayrıldığımızda beri duşunuyorum dedi sen cok iyi davrandın. (ilk ayrıldığımızda ben PEŞİMDEN baya koştum yazdım. Sonra barıştık, bana soylediği istemiyorum bitti laflarını cok kere dile getirdim ona başka zmanlarda, bana o zman sinirliydim cok darladın, beni bunalttın surekli aradın VS dedi kalkıp evine bile gittim o zman aynı şehirdeydik)
Masraf yaptın hep bana VS dedi. E sende bana yaptın dedim. Mahcup oluyorum vicdan yaptırıyorsun falan dedi. Tabiki sevgilimsin yani dedim. Sonu yok VS dedi. Ozlemedin mi beni dedim. Cevabı neye yarar dedi. Ozledim yada ozlemedim ikisinin de sonucu krııcı değilmi dedi bizi daha fazla yaralar dedi.
İstemiyorum lutfen yeter falan dedi.
Zaten farketmedim mi kalmanı istemedim sen gelmeden once bileti erken al dedim dedi. Ben ŞOK. BENİ NİYE CAĞIRDIN ozman dedim. Zırvaladı bişeyler. Artık duyduklarıma inanamıyordum şoktayım cunku. Beni guzel buluyordu yaşımı hic gostermiyorum zaten herkes 25 26 sanıyor. Herşeyimi beğeniyprdu. Esprili Zeki buluyordu. Ama ilk ayrıldığımızda ben barışmak icin konuşma yaparken bana *jesica annem cok ayrıntıcı yaşın problem VS dedi. *ama sonra Bi ara da ailem benim goruşume saygı duyar dedi.
3 yaş sorun mu dedim hep ben de. O da benim icin hic sorun değil ben zaten olgun ve akıllı buluyorum seni dedi. Burda iki gun gormese ne zman kavuşucam aşkıma derdi. Akşama Bi yere tatlı yemeye giderdik. Sahilde gezerdik. Opmeye doyamazdım cok severdim. 2 saat yazmasam merak ederdi. Şuan ne oldu anlam veremiyorum.
Uzgunum ve şaşkınım.
Bir yandan vize almaya calışıyorum. Turkiyeye tamemen terketmemi sağladı bu durum.zaten dolmuştum. Turk erkeklerinin hepsi guvenilmez gorunuyor. Bir daha guvenemem bir adama.
Dengesz tavırları...
Bir de bana diyorki ben buraya gelince sen kendiliğinden vazgecersin sandım.
Bu nasıl bir laf Allah aşkına. Neden cağırdı o zman ozledim dedin diyorum. Cunku mukemmel bir insansın ozluypruo diyor. Unutmam lazım diyor.
Fake hesaptan yazdım ordan da engelledi bende engelledim.
Şaka gibi bir durum.
Elimi tutup open adam şuan bensiz nasıl durabiliyor.

Cok uzun oldu belki kusura bakmayın. Kafam cok karışık umarım karışık anlatmamışımdır.