Arkadaşlar merhaba ben 6.5 yıllık gorumce 7.5 yıllık evli ben 2 aylık evliyken doğum yaptı her gun gerek kendi rızamla gerek kv tribi yuzunden neredeyse her gun gorumceye gittim cocuğa baktım işlerine yardımcı oldum. Sonra eşimle sorunlar yaşadık ve 5 ay ayrı kaldıktan sonra geri barıştık bu surede gorumcem benim oturduğum binaya sırf 2. Cocuğu doğuyor diye taşındı eşimle barıştım ertesi gun cocuk doğdu. Ben evime eşime adapte olmam gereken zamanda hanımefendinin lohusalığıyla uğraştım o surede kardeşimde beni ziyarete geldi onunla bile vakit geciremedim kadın 2 cocukla surekli tepemdeydi neyse dedim hadi 40 ı cıksın yine yardım ettim bu sefer obur cocuğu okula goturup getirmem talep edildi oralı olmadım ben başkasının cocuğu icin erken kalkamam birazda kullanıldığım zoruma gitti artık. Ustune bir de enişte kalkmış arkamdan demiş ki yardım etmiyor bana gorumcem dedi sana kırılıyor biraz bana yardım etmiyorsun diye dedi mal gibi kaldım o kadar sacma ki tek kelime edemedim. Bu lafın ustune eşime dedim ki eğer bana bir daha oraya gidelim dersen seni boşarım istemiyorum onları hayatımda dedim bir daha da goruşmedik
Neyse bazı olaylar oldu eşimle enişte kustu tam kurtuldum dedim geri barıştılar ben gitmem dedim eşime sen git yeğenlerini gor sakın bana gel deme kaynana da tripli belli ne bir arama ne bir sorma ulan ben size naptım hem onca yardıma nankorluk goren ben trip yiyen yine ben eşim gitmiyorum diye tripli bugun mesaj atmış kaynana bir konu icin ne bir nasılsın ne bir merhaba normalde kızım yavrum diyen kadın ismimle emrivaki bir mesaj atmış canım sıkıldı hepsinden oyle nefret ediyorum ki eskiden eşimi kucumseyen saymayan kardeşi ve enişte belası şimdi eminim sırf beni huzursuz etmek icin işten geldiği saatten gece yarısına kadar mesaj atıyorlar ne eşimle oturup 2 cift laf edebiliyorum ne film izleyebiliyorum taşınacaklar diyor eşim ama bilmem ne zaman ha ustelik her taşınmasında temizliğinden tut cocuk bakması taşıması toplaması yerleştirmesi tam 6 defa neredeyse hep ben yaptım bu nankorluk gercekten artık zoruma gidiyor hayatımdan bir an evvel tamamen defolup gitmelerini istiyorum