İyi geceler hanımlar şimdiden yorum yapanlara teşekurler...
Benim derdim eşim yani eşimle olan cinsel hayatımız. Nasıl anlaşılır anlatabilirim. Eşim aşırı bir baskıcı surekli yapalım ama yaptığında mutlu olmaz yaparken bir daha yapalım mı der ama ikinci hic bir zaman olmaz butun ilgimi dağıtır yaptıktan sonra mutlaka anlaşamadığımız konuyu acar tartışırız. Bugun de işten geldi banyo yapalım dedi. Tamam dedim. Film izledik 12 de bitti. Film bittikten sonra saate baktı beni filme taktın saat gec oldu sabah işe gideceğim uykum geldi benzeri şeyler soyledi ben de yarım saat daha uyumasın olur surekli olay yaratıyorsun bu konu da dedim kustu yattı. Bu surekli boyle ya cocuklar uyanıkken yapalım der ya cok yorgun olduğumda. Surekli sabah akşam kur cilve yapayım kucağında oturuyum mu itiyor anlamıyorum. Artık o kadar soğudum o kadar soğudum ki cinsellikten anlatamam size surekli bir baskı altındayım. Yapınca da mutlu olmuyor. Bende iki cocuk ev derken gercekten yıpranıyorum. Cok bunaldım. Ne yapmam lazım bilemiyorum. Bir arkadaşımla paylaştım kendini senden aşağı da gorduğu icin yetersiz olduğunu duşunuyor dedi. Bilemiyorum. Cozemiyorum artık onu. Evlilikten soğudum. Boşanmaya bile duşunuyorum bunun icin ama cocuklarımı duşununce vazgeciyorum..
Fikirlerinizi bekliyorum ne yapmalıyım.