Merhabalar,
Ben size bunu yazıyorum cunku gercekten kararsız bir durumdayım..
Cok başarılı bir ilkogretim sonrasında lise hayatım başladı.Lise 1 de başarım devam etti fakat Lise 2de bir ilişkiye basladım bu durum beni derslerden soguttu ve ondan sonrasında hic adapte olamadım.Oyle boyle derken liseyi hic takılmadan 2009yılında bitirdim ama 5yıldır devam eden bir ilişkim var ve gecen sene beni istemeye geldiler.Ailem sevdigim insanı kesinlikle istemiyor sebepleri ise şunlar

Fransada yasıyormus ailesi bize uygun degilmiş..belki sacma gelebilir ama birde avşarlarmış

5yıldır devam ediyor ama hala istemiyorlar ve benim ailem ben okuyum diye herseyi yapıyor egitim şart bir bayan icin diyorlar bu senede sevgilime soyleyemedm ama dershaneye yazıldım.Sevdigim insan ise artık neyi bekliyoruz seneye evlenicez aileni ikna et diyor...Maddi olarak gercekten durumları yasadıgım sehirde sayılı zenginlerden diyebilirim sevdigim insanın ama ailem

(Ben liseyi 2009da bitirdim ve ozmndan bu zamana ders calışmadım şoylede birşey var başarısız arkadaslarımı bile universitede gormek beni uzuyor nitekim bu senede calışmadıgım icin iyi bir puan alamadım...1991dogumluyum dershaneye bu sene basladım sayısalcıyım..Kafamda ki kaygılar ise şoyledir, ben dershaneye sizce cokmu gec kaldım ve 20 yaşında biri icin dershane komikmi kacar..Egitimi bi kenara bırakıp sevdigim insanla evlenip fransayamı gitmeliyim

Sayısaldan gidecegim icin sizce konuları yetiştirebilirmiyim..Ve sıkı bir tempo sonucunda ben gercekten iyi bir bolum kazanabilirmiyim? cunku okuyacaksam gercekten iyi bir bolumde okumak istiyorm.Lutfen bana tavsiyelerinizi yazınız gercekten ne yapacagımı şaşırdım