Kızlar Babam 76 yaşında ,annem oleli 10 sene oldu yalnız yaşıyor .İki yıllık evliyim yurtdışındayım ,bir sureliğine babamın evine gidecektim .Yalnız yaşıyor ,ablam var ama araları iyi değil sık goruşmuyorlar .Acıkcası annem olduğunden beri ,aile bağlarımız zayıfladı .Bu ayın sonunda gidecektim dun aradım ,haber vermek icin .Şubatın sonunda gel dedi .Apartmanın dış cepheleri yenileniyor ,3 tane ustayı evine almış .Bir aydır onda kalıyorlarmış .Neymiş ev bulamamışlar ,evleri orada değilmiş .Apartmanın yoneticisi yalnız yaşıyor ,yaşlı diye kafaladılar sanırım .Dun sinirden kudurdum ,pandemi doneminde tanımadığı bilmediği 3 adamı eve almak nedir ?cıldırdım .Ablamı aradım ona anlattım ,haberi yokmuş .İkimizede soylememiş bir aydır evdelermiş,bir ay daha surecekmiş işleri .Her gittiğimde evi dip koşe kazıyorum bir iki ay kalıyorum duzene sokuyorum .İki ayda dort adam o ev ne hale gelecek kim bilir .Ablamla konuştuk ,yaşlı kafasıda yerinde değil gibi .Mahkeme acalım vasiliğini alalım dedik .Korkuyorum ortam ne ortam ,ablamda vasiliğini alıp .Huzur evine yatıralım dedi .Ben huzur evi olayına sıcak bakmıyorum .Aslında elden ayaktan duşkun değil ,ama bazı işleri cocuk gibi .Son yaptığı bu olay bizi duşundurmeye başladı .Vasiliğin hukuki yonu nasıldır acaba .Ablamla ben iki kişinin ustunemi oluyor?Bir de bu mahkeme olayını duyarsa bize tepkisi ne olacak bilemiyorum.Sizce napmak lazım ?