Merhabalar,
Oncelikle gercekten yardıma, fikre ihtiyacım olduğu icin yazmak istedim. 1 seneyi doldurduğum bir erkek arkadaşım var(dı 2 gun onceye kadar). Ayrı şehirlerdeyiz ve sadece hafta sonu goruşebiliyoruz. Bu 1 senelik sure icinde cok guzel zamanlar gecirdik ve hic tartışmamız, kavgamız olmadı (bir konu haricinde). Her şeyimiz uyumlu aslında. Fakat tek sıkıntı onun şu anda evlilik ile ilgili bir planı olmaması. Ne zaman konu evliliğe gelse tartışıyoruz. Yaşlarımız 30-32. Onunde bildiğim hic bir engeli yok. Sadece korktuğunu ve şu anda boyle bir sorumluluk altına girmek istemediğini soyluyor. Bu konuşma ara ara hep olurdu. Fakat en son 2 gun once bir konuşma gercekleştirdik ve ben onumu goremediğim bir ilişkiyi yurutemeyeceğimi soyledim. Beni sevdiğini mutlu olduğunu fakat evlilik duşunmediğini soyledi. Ben de duşunmesem cok guzel bir ilişkimiz olabilir fakat ben o kafada olan bir insan değilim. En azından bir gun olacağını bilmek istiyorum ve artık bu yaşa gelmişken ailemden gizli saklı sadece hafta sonu kacamakları yapmak istemiyorum. Amacım sevdiğim anlaştığım adamla hayatımı birleştirmek. Bu zamana kadar sineye cekip bekledim hep fakat artık boyle devam edip kendimi uzmeye gerek yok diye duşundum ve ayrılık konuşması gercekleştirdim. Sizce ne yapmalıyım? Seviyorum, cok iyi anlaşıyorum ama sonu yok.