Selamlar Arkadaşlar,
6 aylık evliyim 4.5 aylık hamileyim. Hem hamilelik hem pandemi donemi olması sebebiyle de eşimin tarafı değil ama benim tarafımdan ozelllikle gelip gitme durumunu cok abarttıklarını duşunuyorum. Her şey de bahane bulup gelmeye oturmaya kalkıyorlar, ustune iş bekliyorlar yemek, cay, kahve vb. Normalde calışan biriyim pandemi nedeniyle evdeyim. Karnım az cıktığı icin hamile değilmişim gibi gelip gitmelerine emrivakilere katlanamıyorum hem pandemi doneminde tedirginim.

gelen yengemin boyunca kızı olmasına rağmen hic bişey yapmıyor, kac yaş kucuk kıza hizmet etmek vs. Beni cok sinirlendiriyor. Hamileliği hafife alıp devamlı kendi 20 yıl onceki hamileliğinden bahseden yengeme de tahammul edemiyorum. Bu donem tek kalmaya ihtiyacım var belki de. Lohusalıkta da annem olmadığı icin kendisi gelip kalmak istiyor ama maaile olarak eşi kızı vs gelmek istiyorlar hem lohusalıkta kalabalık istemiyorum hem de bilmişliklerine katlanamıyorum bi kap yemek icin de psikolojimi bozmak istemiyorum. Lohusa halimle evde yatılı o kadar kişiyi ağırlamak bana gore değil, ne onerirsiniz hem. Bu donem hem lohusalık icin nasıl bir cozum bulabilirim?