Arkadaşlar gecen gun komşu teyzecim diye konu acmıştım bir coğunuz beni yanlış anladiniz yargıladınız her neyse ama tahammul edilecek gibi değil kadın hic birşeyden anlamıyor cıldırıcam. Eşimi annesi kız gibi yetiştirmiş benden daha guclu komşuluğu.. ama artık canıma tak dedi. Gobeği ile ittiren teyzeyi hatırlamışsınızdır. Şimdi size herşeyi başından anlatıcam lutfen okuyun arkadaşlar gercekten cok kotu durum ama gercekten oyle..
Şimdi ben bu eve ilk taşınırken daha evi boyarken bu teyze kapıdan gelmeye falan başlafı gercekten yuz vermedim oda anladı ama yine yakın ilişki kurmaya calıştı aldı eline demliği geldi. Neyse zaten işim gucum var fazla vaktim olmadığını belirttim kafın balkona oturdu tum mahallede ne var ne yok anlatmaya başladı. O gun anlafım ayvayı yediğimi. Neyse sonra konuşurken bu katalog işlerinden birini yaptığını soyledi seni de uye yapıyım dedi ben de ben sevmem oyle şeyler dedim. Sonra telefona falan baktım neyse iceri gireyim eşim gelecek kapıyı duymam balkondan falan dedim anladı gitti.
Aradan zaman gecti zorla taciz ediyor neyse dedim sussun uye oldum bu sattığı urune. Uye olayım soyleyip durmasın dedim. Uye oldum bu sefer sana satış yapalım bilmem ne diye ısrar kıyamet. Ben dedim bak zorla olmaz bu işler cevrem yok satamıyorum. Olsun biz yaparız senin yerine satış bir iki sen al bir iki ben alırım falan dedi. Ben de alamam eşim kızar dedim. Kafın eşime baskı yaptı eşimde benden daha yumuşak yuzlu. Yok diyemedi aldık sussun diye. Oyle boyle zaman gecti durmadan birşeyler istiyor falan ama cok da ileri boyutta rahatsız edemiyordu sınavım var diye.
Sınav tarihimi biliyordu aman Allahım sınav bitti bu dadandı. Ama ne dadanmak. Gobeğiyle indirdiği gun oturdu yine o katalogdan girdi lafa ben dedim teyze biz ilgilenmiyoruz, oda hemen eşimden bahsederek o ben yaparım diyo dedi ama dememiş oyle bişey.. sponsorum gelecek pazar gunu dedi ven de nereye gelecek dedim imali imali size olmazsa bize gelir falan dedi. Ben de orada soledim teyze bak biz istemiyoruz dedim. Eşimde istemiyor dedim. Anlamış gibi yaptı gitti. Ertesi gun eşim izinliydi cumartesi gunu. Evde tadilat yapıyoruz onaracağımız şeyler vardı. Biz onları yapıyoruz yine kapu caldı bende muhattap olmak istemediğim icin kapıyı eşim actı acmaz olsaydı... O gun eşimden saati takarmısın saat aldım dedi. Oda işim var halledeyim takarım teyze dedi. Neyse aradan yatım saat gecti yine kapı. Bişey daha istedi hatırlamıyorum. Biraz daha gecti pazar gelsin dediği sponsorunu cumartesi cağırmış ben istemediğimizi soylediğim halde. Neyse eşim actı yine atıyorum tuğba hanım geliyo sende gel eşinle dedi eşime eşimde bişey diyemedi tabi işim bitsin falan dedi ben cok sinirlendim. O kadar sinirliylen karşısına ben cıkmak istemedim. Neyse biz hala tadilata devam ediyoruz aradan bir saat falan gecti yine bastı zile hadi gelmiyoruz mu diye eşim gitti. Ben gitmedim cunku gercekten cok sinirliydim hafta sonu bir insan bu kadar rahatsız edilmez. Konuşmuşlar falan neyse eşim geldi biz tartıştık ben onun duyacağı şekilde evde bağırdım falan hemen yanımız da oturuyo zaten. Ertesi gun oldu ama ben cok kızgınım tam olayı telde anneme anlatıyordum kapı caldı bu geldi. Elinde biblolar falan bunları kullanır misin dedi hayır dedim direk tekrar sordu hayır dedim sonra duramadım teyze dedim ben sana istemediğimizi soledim tamam dedin dun 10 kere zile bartın falan dedim benden yuzlu cıkmaya calıştı konuyu saptırdı paraya getirdi zaten siz alışveriş yapmadınız ben yaptım falan dedi Ben de dedim sen yaptın da biz ilk uye olduğumuz icin indirimli aldığım icin yaptın kendin zorladın. Ben seni kırkayak diye uye oldum yetmedi zorla sen satış yapalım dedin istemediğimizi belli ediyoruz anlamak istemiyorsun soyluyorum soylediğim halde dun cok ayıp ettin dedim. Haydaaaa kapattım 5 dk sonra kapı caldı elinde fondoten getirmiş bana hediye yolladılar illa al bunu yok diyorum elime zorla tutuşturdu alınmıyorda.. Neyse sizi dinledim zaman zaman musait değilim dedim yine bastı.
Bu bole olmaz dedim ertesi gun ayakkabılarımı iceri aldım hic basmadı zile. Dun de icerideydi yine basmadı. Bugun dedim anlar artik ayakkabı yokkende başar cıkartayım ayakkabıyı dışarı. Cıkarttım direk geldi. Telefonda bişeye yardim eder misin diye almadım eve telefonda konuşuyordum bitince gelir yaparım dedim 1 saat sonra gittim yaptım hemen dondum. Bu arada bu bizim binada yonetici diye bir kavram yok herkes sorunlu. Tum bina bu teyze onderliğinde eşimi yonetici yapmaya calıştılar bugun sozde yonetici olan amca eşime defteri vermiş zorla ben corona oldjm başka hastslıklarımda var ilgilenemiyom falan diye. Ama en başta bu teyzeden cıktı sen ol yonetici sen ol yonetici iskanı alalım catıyı yapturalım diye kendi catısı akıyor da hanfendinin. Eski yonetici olan amca adi yonetici ama yapmıyordu kimsede ilgilenmiyofu para yarısı veriyor yarısı vermiyordu bunlar onuda eşime itemediler. Ve az once saat 21.45 de yine kapıyı caldı kapıyı ben actım ters ters baktım noldu dedim bi girebilir miyim dedi girdi catıymış, ıslanmış eşimle konuşuyor. Ben hic pas vermiyorum kafın rahatsız olduğumun farkında dinlemiyorum yuzune bakmıyorum telefonla oynuyorum gitmiyor. Şimdi gelin bana kızacak diyor guluyor. Ama aynı anda da oturuyor neden cunku eşimde salak oda konuşuyo yuz veriyo soru soruyo vs. Laf uzuyo kadın gitmiyo. Kadın sardı. O gitti eşimle tartıştım ben yuz vermiyorum sen veriyosun bu binadan nefret ettim başımıza bela olacaklar diye. artik hic bir şekilde acmıycam kapıyı ama eminim bu seferde eşim evdeylcken calacak zili yonetici de oldu artık ayvayı yedik. Bu kadın beni evimden de eşimden de soğuttu. Ben gercekten napacam. eşimin ailesinden bıkmıştım şimdi bu bela oldu başıma.