Bugun işten cıktım, eş kişisine guzel yemekler kekler tatlılar yaptım. Gorumcem de 18 yaşında bizde kalıyor onada salata yapar mısın dedim hayır yapmam etmem dedi tamam dedim .Sonra havuzları almış yıkamadan rendelemiş neyse beni cag8rdi soslayım mi diye şok oldum niye temizlemedin dedim hani icinden gelmiyosa boşa yapmasaydın dedim .Eşimde duydu gelmiş lÂf soyluyor ne bicim konuşuyorsun bilmem ne falan diye ben birden suclu konuma duştum. Kendilerinden kıl aldırmıyorlar. Neyse gorumcem geldi yemeği yiyelim vs diye neyse dedim kusluk olmasın gittim .Eş kişisi yemeğe oturmuyor yuzu beş karış delirdim ben senin yemeğini yemem bilmem ne falan diye konuştu. Şu kolayı suratına dokerim dedim .Bana dokte senin ağzına sicayim bilmem ne dedi .Bende ben seninkine falan diye cevap verdim .Artık sana yemek yok dedim . Bana şizofren falan dedi kardeşinin yanında neyse şimdide battaniyesini almış salona gecti. Biktim artık ailesinden de kendisinin boyle kıymet bilmemesinden de....Cok kavga ediyoruz yoruldum artık kusmesinden,her şeye sinirlenmesinden ne yapmam gerek bu kuslugu devam mi ettirmeliyim? Tecrubeli kişilerden yorum istiyorum . EK OLARAKTA gorumcem bebeğe bakıyo calıştığım icin 2,5 saat sonra eve geliyorum