Merhaba arkadaşlar. Eski sevgilim beni hayatında başka biri olduğu gerekcesiyle terk etti. Bu tam olarak doğru mu bilmiyorum(peşini bırakayım diye soylemiş olabilir) ama sonuc olarak bitti. Ben de yapılacak en doğru şeyin kendime acı cektirmeyi bırakıp yaşamaya devam etmek olduğuna karar verdim. Bu hem bana iyi gelecek hem de bir kişiyi istemediği bir şeye zorlamanın etik olmadığını duşunuyorum. Belirsiz bir sure icin(belki de sonsuza kadar) benimle hicbir şekilde iletişim kurmak istemiyor ve buna saygı duymak zorundayım. Aksi halde bu bir suc bunun farkındayım. Tek bir mesajla bitirdi asla konuşmama izin vermedi. Bir kere aradım bir daha ararsan farklı bir ses tonuyla konuşacağım dedi. Genellikle eski sevgilileriyle arkadaş olan, kimseyi engellemeyen kişi beni her yerden engelledi. Bu elbette onun secimi olsa da kırıldım cunku sevgililiğin yanında iyi bir arkadaşlığımız vardı. Kendisini merakıma yenik duşerek biraz stalkladım ve kız olan arkadaşlarının neredeyse hepsini takipten cıkardığını gordum. Daha bir suru anormal şeyler yaşandı. Bu bana bazı şeylerin yolunda gitmediği izlenimi uyandırdı. Son gunlerde tuhaf ve dengesizdi. Fakat her ne olursa olsun ayrılığı ustelik boyle bir ayrılığı bana reva gormesi ondan vazgecmem icin yeterli. En azından onsuz da yaşamayı oğrenmeliyim. Amacım bu zaten. Onu tamamen silmek değil ki bunu yapamam zaten cunku zamanında sevdiğim biri hala da seviyorum.
Eskisi gibi tutkulu bir sevgi değil aşk değil ona şu an hissettiğim daha durgun ve zayıflamış bir sevgi o da guzel gunlerin hatırına. Belki bu da zamanla gecer bilmiyorum. Kendisiyle gercekten guzel zamanlarımız oldu. Bana soylediği her guzel soz, gezmelerimiz, buluşmalarımız, izlediğimiz filmler, sevişmelerimiz hepsi aklımda. İlk sevişmem onunlaydı. Bana sen benimsin ben senin derdi. Merak etme bırakmam seni derdi. Hepsi aklımda. Sevgili olmadan once de iyi arkadaştık. Bana bir kere sen aynı zamanda dostca sevdiğim birisin kardeş gibi o yuzden hep konuşuruz demişti. Ben ona takılmıştım sen beni bırakırsın diye onun uzerine soyledi bu lafı. O zaman cok hoşuma gitmişti şimdi ise canımı cok yakıyor. Araya başkası girmesine rağmen barışan hatta evlenen ciftler ne yalan soyleyeyim bana umut veriyor. Ama hayatımı bu umut uzerinden yurutmeyeceğim yine yaşamaya devam edeceğim. Kendisini engellemedim. Ararsa, bir işi duşerse insan gibi konuşurum. Duşmanım ya da nefret ettiğim biri değil. Pişman olup geri donerse ne yaparım bilmiyorum. Onu oyle bir şey olursa duşunurum. Şimdi asla donmeyeceğini varsayıp oyle yaşamalıyım. Yeni bir ilişki şimdi gundemimde yok eğer yaşadıklarımı unutturacak biriyle karşılaşırsam onu o zaman duşunurum. Fakat guven problemleri yaşayacağımı hissediyorum. Bir de ona bu kadar sevgi sozleri sarf edip onunla her şeyi yaşadıktan sonra başka birine aynı şeyleri demek, onunla birlikte olmak bana tuhaf geliyor. İkiyuzluluk gibi geliyor. Ben unutmak icin sevmedim diyorum kendi kendime. Her terk edilende olan şu meşhur ondan başkasını onu sevdiğim kadar sevemem hissi bende de var. Bu ayrılık yeni olduğundan dolayı olabilir ve bunları duşunmek icin erken. Henuz gundemimde yeni biri yok ve bir sure istemiyorum. Şimdi stalkı tamamen bırakmaya calışıyorum. Omu hatırlatan şeyleri yok ettim. Şarkı soylediğim bir youtube kanalı acmak istiyorum şu an onun uzerinde calışıyorum. Pandemiden dolayı dışarı cıkamıyorum ama sosyal medya ve arkadaşlık programlarında takılıyorum hemcinslerimle konuşuyorum genellikle iyi geliyor. Oyun oynayamıyorum cunku onunla da cok oyun oynadığımız icin ister istemez onu hatırlıyorum. Evet deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşın lutfen. Guzel yorumlarınız benim icin değerli.