Birkac gun sonra bana cihazın hazır olduğuyla alakalı bir mesaj geldi. Servisi aradığımda cihazda sorun gorulmediği, bu yuzden herhangi bir onarım/değişim/iade yapılamayacağı soylendi bana. Cihazın kasasının oynadığını soylediğimde ve bunu serviste bıraktığım gorevlinin de gorduğunu soylediğimde "Kasa oynama sorunu Samsung tarafından bir sorun olarak gorulmuyor. İstiyorsanız Samsung ile iletişime gecin." şeklinde bir cevap aldım.
Daha sonra Samsung'u aradım. ŞikÂyet talebiniz oluşturuldu, 2 iş gunu icinde doneceğiz dediler. 4 iş gunu sonrasında arandım ve aldığım cevap "Cihazda sorun gorulmemiştir.". Bunun nasıl olduğunu sorduğumda ise bana servisin cihazda sorun gormediğini soylediler. İstiyorsam gidip servise tekrar verebilirmişim cihazı. Bu sefer cihazı verdiğimde neyin farklı olacağını sorduğumda tekrar bakacaklar cihaza diye bir cevap aldım. İki tarafta birbirlerine atıyor durumu. Daha sonra Destek Bilişim'i tekrardan aradım. Direkt hattan duştu, bekledim acılmadı, bekledim ses gelmedi. En sonunda ulaştım oradan bir kişiye. Aldığım cevap "Şubeden işlemleri yapabilirsiniz." Yahu kardeşim bende biliyorum şubeden yapabileceğimi, ancak sana soruyorum. Madem sadece şubeden yapılıyor senin gorevin ne?
Surprizbozan: Ayrıca Destek Bilişim'in canlı desteğinin 25 dakikadır cevap vermesini bekliyorum, bu da kanıtı
Birkac gun icinde cihazı tekrardan servise vereceğim. Bakalım bu sefer nasıl bir kanıt sunacaklar, bilemiyorum.
Surprizbozan: Cihazda olan sorun (video bana ait değil, aynı sorun mevcut)
A52 4G ekranı, performansı, kamerası guzel bir cihaz. Ancak kasa problemi yuzunden bir daha alacağım veya değişim yapacağım bir telefon olmayacak. Kasasındaki problem herkeste cıkacak diye bir şey yok. Ancak cıkarsa sizi uğraştıracaklar, bunu bilerek alın. Gelişmeleri bu konu uzerinden atacağım.