Spam denen olayı yapamayınca surpriz yumurta video işine girdim kanalımı 17 mayıs gunu actım şu zamana kadar kazandırdı mı pek değil! kanalımın para kazanmasını zaten hemen acmamıştım. Arada flash oyunda atıyorum kanala. Kanalımda şu an 37 video , 50,911 izlenme / 507 abone bulunmakta. Kanal belki kimine gore eh idare eder kimine gore iyi gelecektir. Forumda kanalımda ilgili biri yapmıştı ismini hatırlamıyorum. Videoların ile alakalı videolara guzel yorumlar yap bunun etkisi gercekten oluyor. Populer surpriz yumurta kanallarında videolara yorum yaptığım zamanla yapmadığım zaman arasında ki izlenmeler cok fark ediyor. 5 ay gecti gidiyor ama pes etmeyi duşunmedim. İşin puf noktalarını bilmiyorum ama bu işte temek esas yaptığın iş slaytta olsa, flash game de olsa, game play de olsa ne olursa olsun pes etmeden isteyerek severek bu işi yapmak. İmkanları kısıtlı olsa bile eldeki imkanları değerlendirmek gerekiyor. Bazen oyle surpriz yumurta kanallarına denk geliyorum ki cizgi film tadında izleniyor. Mukemmel kurgu yapıyorlar. Her şey duşunmek karar vermek ve sabretmek. Para kazanmayı temmuzun başlarında acmıştım. o zaman ki kazanclarım TEMMUZ 16,20 ₺ /AĞUSTOS 2014 21,21 ₺ /EYLUL 2014 33,65 / EKİM 2014 27,01 ₺
kesinleşti. Daha evvelden adsense 59,53 ₺ vardı. Toplam 157,60 tl kazanc sağladım. Elbet bir gun bizde odeme eşeğini gececeğiz Bu arada aklına şu gelen olabilir masrafı karşılıyor mu hayır 308,20 ₺ masrafım oldu imleme calışması reklam ve yumurtalar falan boyle gidiyor 150,60 acığımız var Ozgun calışan herkesi destekliyor başarılar diliyorum.

Tavsiyesi olanlar yorumlarını tavsiyelerini yazsınlar inşallah yapabileceğim varsa yapayım inşallah.

YENİ BAŞLIK ACMAK YERİNE BU BAŞLIK ALTINDA VİDEOLARIMI YAYINLAYACAĞIM. SAYGILARIMLA

Kanalımdan bazı videolar:

Eski videolardan kırparak 6 dk lık bir video oluşturdum. İzlenim icin şimdiden teşekkurler.