Merhabalar, direkt konuya gireceğim ama, benim konuşmalarım ilişkilerim ters gitti hep. Karşıma bir turlu beni gercekten seven değer veren biri cıkmadı. Acaba bende mi problem var diyorum kendi kendime. Ben oğretmenim , oğretmenler sayfası Telegram grubundan bir meslektaşım yazdı . Bir haftadır konuşuyoruz. Beğendim kendisini o da cok beğendiği dile getiriyor her fırsatta. Ama cok sık konuşmuyoruz. Fazla yazmıyor gun icersinde nadir konuşuyoruz. Sesimi duymayı cok istediğini soyledi. Bugun konuştuk telefonda . Sesimi beğendiğini duşunuyorum cunku cok heyecanlandı eli ayağına dolaşmış gibiydi bilmiyorum belki karakteri oyledir heyecanlı birisidir tam tanımıyorum. Neyse fazla konuşmadık on dakika konuşmuşuzdur, akşam konuşuruz dedi. Ne aradı ne sordu ne mesaj hicbir şey yok. Kendini ağırdan mı alıyor yoksa hoşlanmadı mı konuşmamdan bilmiyorum ama guzel konuşan birisiyimdir oyle bir şey olduğunu da sanmıyorum. Ben de mesaj atmadım ondan bekledim. Yani sorum şu erkeği nasıl peşinden koşturmak gereklidir ne yapsam arayıp goruşmek konuşmak ister daha fazla ilgilenmek ister?
Bir de şunu ekleyeyim. Benimle mesajda konuşurken canımlı konuşuyordu . Ben rahatsız olduğumu soyledim, ozur diledi tekrarlanmayacağını soyledi ve sonra daha resmî konuşmaya başladı benimle