Merhaba uzun yıllardır tanıdığım cok yakın 7 24 surekli yazıştığım bir bayan arkadaşım vardı.
Birbirimizden uzak şehirlerde olduğumuz icin 2 senede veya senede bir yuzyuze goruşme imkanımız olurdu.
Kendisi 2 defa evime gelip misafirim oldu elimden geldiğince en iyi şekilde ağırladım kıracak birşey de yapmadım. En son onun bulunduğu şehirde babam ameliyat oldu bende gitmek zorunda kaldım gittiğimde ise bu arkadaşta kaldım. Ilk defa onun evine misafir olmuştum.
Ilk gun gayet normaldi ama sonraki gunler konuşurken normal muabbet esnasında surekli "gerizekalı, yavşak, keko, salak, aptal" gibi hakaret icerikli sozler kullandı.
Mutfağını temizliyordum iceri girdi "-yavşak bu mutfağın hali ne" dedi? Pizza yermisin? dedim" hayır salak" diye cevap verdi her lafında bir hakaret vardı. Cok şaşırdım, tepki de veremedim. Kendimi besleme gibi hissedip buyuk bir hayal kırıklığı yaşayarak 6 gun dayanabildim ve o evden cıkıp memlekete dondum.
Sonra hakaretlerine kırıldığımı neden boyle davrandığını anlamadığımı belirten mesaj attım, bir ozur bekledim ama samimiyetten şakasına soylediğini sanki sevgilimi elimden almış gibi tavır koyduğumu soyleyip uste cıktı...
Samimiyetten hakaret edilir mi bu durum cok mu normal, yakın arkadaşınız size bu şekilde soyler mi? Cok şaşkınım ve uzgunum...