Dun başımdan gecenleri anlatmak istiyorum size 6 aylık bir oğlum var ve onu sunnet ettirmeye karar verdik ilcede oturuyoruz ve kv lere 2 saat annemler 6 saat mesafedeyiz onlar merkezdeler sunneti kv lerde yaptırmaya karar verdik cunku tanıdık tecrubeli ve guvenilir bir doktor var orda. Bir kac hafta once bu kararı almadan goruntulu konuşurken kv şoyle demişti bize gelin diycem ama bizim ev soğuk cocuklar uşutur biz size geliriz uygun bir zamanda sonra sunnet kararını alınca eşim ara tatilde gidelim sunneti orda yapalım bir kac gunde kalalım dedi olmayacağını cunku evlerinin soğuk olduğunu bunu annesinin bile soylediğini soyledim. Yine de şoyle bir secenek sundum soğuk ama ayıp olmasın torunlarını ozlemişlerse bir gece kalır ertesi gun sunneti yaptırır doneriz dedim biraz tartıştık ama sonunda buna ikna oldu. Gideceğimiz gun saat Dortte cıkalım yola demişti ama hazırlık uzun surdu dort bucuk gibi cıkabildim evden tabi kopurdu o orada kız kardeşim de bizde kalıyordu sunnet icin cocuğa bakmada yardıma gelmişti onun onunde show yaptı resmen gitmiyorum senin ablan boyle size gideceği zaman hemen hazırlanır bize gidecek yA o yuzden oyalanıyor susleniyor felan filan die soylendi kı kardeşimde hic cevap vermedi abartacak bişey olmadığını planlarımızı ertelememizi soyledi ama ben kararlıydım girmiycektim ikna etti beni de eşim hadi gidiyoruz dedi kalktık duştum peşinden yola kv lere kadar tek laf etmedi eve girdik oturduk gitti namaz kıldı geldi başladı konuşmaya. Bana ne dediysen şimdi hepsini anama soyle dedi ben de soyleyecek bir şeyim yok senin varsa dinlerim dedim . Başladı konuşmaya ana siz bize gelmeyin sizi istemiyoruz mu dediniz sizin eviniz soğukmuş siz cadırdamı kalıyorsunuz kapıda mı yatıyorsunuz buraya gelmek istemiyor gelinin benim başımın etini yiyor ben artık dayanamıyorum yuzun burda ne diyecekse sana desin ben bıktım gibi bir suru zırvalık kadında neye uğradığını ne diyeceğini şaşırdı ben izah etmeye calıştım siz boyle boyle dediniz ve haklıydınız aklın yolu bir sunneti yapar doneriz sizde uygun bir vakitte gelir bizde kalırsınız felan filan kadın dondu ozur diledi benden ben torunlarımı istemez olur muyum felan diyor beyfendi de ben evliya değilim artık buna katlanmıyorum diyor cocuklar icin sabrediyormuş bana sozde ben ağlamaya başladım ben sizi biliyorum niyetinizi de biliyorum ben ozur dilerim dedim ama karşımdaki adamın aklı neyle nasıl calışıyor bilmiyorum beni rezil etti aklı sıra kalk beni hemen geri gotur dedim ben burda kalamam dedim tabi ağlıyorum hala goturmeyeceğini sunneti yaptıktan sonra gotureceğini soyledi arabanın anahtarını ver giderim dedim vermedi kv cocuğu kucağımdan aldı hic bir yere gidemezsin cocuklarınız var sakin olun filan dedi ama ben artık o eve sığamıyordum mecburen kaldım gidecek yerim de yoktu zaten bugun sunneti yaptık eve donduk eve geldiğimizde evden defolup gitmesini artık beni her yerde rezil eden bir adamla aynı catıyı paylaşmayacağımı en kısa zaman da da boşanma davasını acmasını soyledim gitmedi yuzsuz yuzsuz karşıma gecip oturup cay icti davayı da acmayacağını istiyorsam gidip benim acmamı soyluyor istemiyorum ben cocuk kucağımda uğraşmak istemiyorum ama beni her fırsatta her yerde rezil eden bir adamla da evli kalmak istemiyorum calışıyorum ama doğum iznimdeyim iznimi uzattım ailemde artık karışmak istemiyor evlilik terapistine de gitmiyor ve ben cok yıprandım benim bakış acım mı yanlış size sormak istedim