Eski konularını bilen bilir kv ile ikibucuk sene aynı binada oturdum ve ağzım yandı. Taşındım bahane bulup. Gecen gun bir laf ettik işte ben ise girdiğimde eşimle ev alırız falan ama aslında mustakil onu bahceli olsa ama arsa da almak gerek zor diye... İki gun sonra bize telefon eee baban bir donum arsa alsınlar ama kardeşleriyle uc ev yapsınlar yani kaynimlarla ... Uc ev aynı arsada bir donumun icinde. Eğer boyle yapcaklarsa koydeki bahceyi satıp 50 sini verem demiş kayinpederim. Bunlar biz yokken konuşulmuş bize sizde gelin konuşalım dediler. ben şok tabi.. eltime de kaynanam her hafta sonu hem gelir kalırım demiş yanınızda demişsss... Eltimin pek gonlu yok gibi konustuk orda tamam demiş artık ne desin neyse. Benimde gonlum yok. Surekli birlik aynı yerde yakın oturmakta ilgili konular gecip duruyor zaten. Eşim de olumlu olumsuz kafası karıştı zaten babam 50 verse ne olcak şu an zor para yok falan dedi hem oyle olmaz yarın sorun cıkar dedi kaynıma anlaşmazlık olur falan dedi. ... Hevesli hevesli biz yokken gece yarisina kadar oturup kararlastirmislar yani sinir oldum. Kayınvalidem bana sen ikna et diyo eşimden icin illa bide.