Herkese merhaba. Arkadaşlar ben şu an kullandığım A30'un pil performansından memnunum. Android 11 gecen hafta geldi ve pil biraz daha iyi gidiyor artık. 2 senesini doldurmak uzere cihaz ve hep orijinal 15W hızlı şarj ile kullandım.
S20 ozellikleri benim icin cok iyi gorunuyor fakat urunun kendi yorumlarında şunu yazmayan resmen yok herkes aynı şeyi belirtmiş: Pilin hızlı bitmesi ve aşırı ısınma - az performans. Şahsen ben artık orta seviye bir telefondan ust seviye telefona gecmek istiyorum, farkı hissetmem lazım. Ama Exynos işlemci hakkında o kadar kotu yorumlar okuyorum ki SD 865 kadar iyi olmadığının aslında farkındayım, ama abartıldığı kadar kotu mudur orasını size sormak istiyorum.
Benim şu an kullandığım A30'un ve almakta kararsız kaldığım S20'nin carpıcı ozelliklerini belirttim aşağıda;
A30
- Exynos 7904 • 1.8 GHz • 14 nm.
- 4000 mAh pil.
- 6.4 inc FHD+ AMOLED / 60 Hz.
S20
- Exynos 990 • 2.73 GHz • 7 nm.
- 4000 mAh pil.
- 6.2 inc QHD+ AMOLED / 120 Hz.
A30'da ısınma hic yaşamıyorum. Alacağım S20 bu cihaz gibi bir pil performansı sergiler mi? Herkes 1 gunu cıkaramıyor yazmış onların 1 gunden kasti nedir onu bilmiyorum yani benim 12 saat gibi aşırı bir beklentim yok, hani şu an kullandığım telefondan uzun bir sure veya aynı değerleri almam benim icin yeterli olacaktır.
Snapdragon 865 modelini de nerede satıyorlar bilmiyorum satsalar bile IMEI repaır yapılmıyormuş diye duydum. Aslında iPhone 11 almak benim daha cok istediğim bir şey cunku IPhone'ların ne kadar kararlı, verimli calıştığını biliyorum ve değişiklik istiyorum ama fiyatı 7800'lere cıkmış ustelik IPS ekran fakat ben ona da razıyım ama beni aşıyor bu fiyat.
Instagram konusunda da S20 kullanan kişilerin deneyimini merak ediyorum, nihayetinde ust seri bir model bu. Instagram'da hikayeye video atınca kalite kaybı oluyor mu?
Cevap yazan vaktini ayıran herkese şimdiden teşekkur ederim.
Samsung S20 alınır mı?
Samsung0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Samsung
- Samsung S20 alınır mı?