Merhaba nerden başlasam bilemiyorum daha 20 yaşındayım ve o kadar cok şey yaşadım ki ust uste...
Bazı sebeplerden dolayı eşimle kacarak evlendim 1.5 yıldır evliyim birde 3 aylık bir bebeğim var eşim maddi durumlardan dolayı hic bir şey yapmadı bizim icin duğun, eşya takı VS hic bir şey başta dert etmedim bunu maddiyata onem veren bir insan değilim huzurumuz olsun yeter dedim ama eşimle evlendikten sonra kendini tanıttığı gibi biri olmadığının farkına vardım A'dan Z ye bambaşka biri oldu benden 15 yaş buyuk beni ailesine hep ezdirdi bir işe girmiyor maddi yonden cok mağdur etti beni bana hep buralardan gidecez diye yalanlar atıp tuttu hadi gidelim dediğimde iş vs bahane etti değişmiyeceğinin farkındayım ama cok caresizim cunku gitsem bile kalacak hic bir yerim yok belki diyeceksiniz kadın sığınma ama yapamam orda, biliyorum orayı, ve şartlarını...
Belki bazılarınız kınar kacmasaydın diye ama cok zor şartlar altında buyudum annem ben daha bebekken vefat etmiş ve ben evlenene kadar uvey annenin zulmuyle buyudum cok acılar cektim fiziksel olarak cok hırpalandım bu ornekle ne demek istediğimi anlarsınız belki, 6 yaşındaki bir cocuğun başını duvara vuracak kadar demir sopayla dovecek kadar bir bardak kırıldı diye banyo terliğiyle her yerimi mosmor edecek kadar doven merhamet yoksunu bir insandı. 17 yaşıma gelene kadar devam etti babam sabah işe gider akşam gelirdi beni tembihlerdi babam bilmesin diye velhasıl aslında huzurlu bir ortam birazda merhamet, sevgi saygı ve şefkat istediğim icin kurtulmak icin kactım eşime ama olmadı yağmurdan kacarken doluya tutuldum şimdi bazıları diyecekki okusaydın onada izin vermedi uvey annem zar zor liseyi bitirebildim yalvar yakar oda...
Ben hic bilmediğim bir şehirde evliyim yani baya uzak memleketime iki gun once uvey annem aradı babana seni affettireceğim dedi 15-20 gune barışmaya gelirsiniz dedi ben şoyle bir şey duşunuyorum universite sınavına calışayım ve YouTube den dikiş dersleri oğrenmeye calışayım en azından boşanana kadar ekonomik yonden kendimi guvene almak istiyorum terzilik kursuna gidemem cunku bebeğime bakacak hic kimsem yok ondan dolayı evde bu işi becermek istiyorum ama malesef maddi hic bir imkanım yok dikiş makinelerine baktım gucum yetmez almaya ve tabi universite sınavına calışmam icin kitap lazım kullanılmış olur farketmez sizden ricam elinde olupta hediye etmek isteyen varsa kabul ederim benim tek amacım ben annesiz buyudum perişan bir şekilde bebeğim buyumesin onun icin cabalamak istiyorum... Biraz uzun oldu kusura bakmayın