Herkese hayırlı akşamlar.
Ben bircok konu acmıştım belki bilen vardır ozet geceyim ben 2016 da nisanlanp 2017de evlendim . Eşim varikosel ameliyatı oldu 2 defa aşılama yaptırdık ikiside tutmadı . Tup bebek duşunuyorduk takı bugune kadar. Biraz once sacma sapan nedenden dolayı konu acıldı ve ben biran boş bulunup sanki bilmiyor musun daha once biriyle yattigimi dedim ki nisanliykende birlikte olmuştuk bunca zamandr evliyiz biliyor sandım kan gelmedi diyip surdu sonrada gelip gelmemesi onemli değil deyip kaldı bunca zaman sonra ben anladı sandım ve biraz once de sanki bilmiyor mus gibi davranma dedim ne yi biliyorum dedi cildirdi bu laf burdan cıkmayacak anlat dedi tane tane konuştum sonrada 1 defa birlikte oldum cahilligimdi 1 damla kan icin namussuz mu sayacaksin bu mu namus demek beni tanimadinmi dedim (gecmişte 1 kişiyle değil aptalligim yuzunden bir kac kişiyle olmuştum tabiki yıl araliklariyla) tabiki namus demek dedi cildirdi butun akrabalarima hatta bacima bile bu halti yemiş deseler inanırım ama sana konduramiyorum dedi ailem istanbulda yaşıyor biletini al git gozumun onunden kaybol dedi masaya da bilet parası bıraktı bu gidiş biletin sakın geri donme yatakta yatmayacaksn dedi şimdi ben diğer odada yatıyorum o yatak odasında yatıyor parayı elime alıp tekrar masaya firlattim benim senin parana ihtiyacım yok dedim parayı aldı gitti şimdi ayrı odalardayiz benim ne yapmam gerekiyor