Merhaba kizlar, kendimi bildim bileli şupheci bir insanim,hos yasadigim tecrubelerim boşuna şuphe duymadigimi da gosterdigi icin belki bilmiyorm, ama suan hamileligimle birlesince hersey daha zor oluyor. Esimle evliliğimizin ilk aylarinda problem yasadik ,ne zaman telefon istesem vermiyordu hoşlanmıyorum boyle seylerden diyordu, sonra bir kadinla tamamen sosyal olarak( hatta abla diyormus kadina)konuştuğunu ogrendim,ogrenmemden evvel birkac ismine sosyal medyada denk geldigimde işyerinden demisti,yalan soylemisti,velhasili olay cozuldu duygusal bir sey olmadigi yonunde kanaate vardım ve goruşmesini kesti.sonrasında pek problem yasamadik,telefon elime aldigimda verdi felan,ama az evvel yine bisey oldu ve ben kotu dusunmeden edemiyorum,1 aydir memleketteydim yeni geldim,biraz evvel telefon istedim bir siteye girmek icin, elimde telefon ile alisveris bilgileri giriyordum sonra onun kartini almak icin kalktim ben kalkinca arkamdan hemen telefonu aldi ve sen yapamadin ben hallederim dedi,sonra guya satin alma işlemini gercekleştirdi ama laf sokmama ragmen israrla vermedi,en son kızdığımi gorup verdi,ama alisverisi tamamliycam bahanesiyle aklina bisey mi geldi de onu sildi diye dusunmeden edemiyorum, kafayi yemek uzereyim.isin kotusu boyle olunca hemen modum dusuyor ve hic muhatap olasim gelmiyor,kabuguma cekiliyorum.bir akil verin bana,cok uzattim anlasilsin diye aciklamasiyla yazdim,hakkinizi helal edin