Oncelikle herkese merhaba yeni uye oldum biraz icimi dokucem Allah rızası icin bi tavsiye verin cozum yolu gosterin annemi kaybedeli 1 bucuk yıl oldu ben 22 yaşındayım şu an babamla yaşıyorum annem hayattayken de hayatı bize zehir ederdi ama şu an iyice kendini ickiye verdi insan biraz kendine ceki duzen verir evladına sahip cıkar demi babamın yaptığı tek şey her gun icmek arkadaşlarıyla buluşmak sallana sallana eve gelmek...annemin ses kayıtlarını bana dinletiyor moral vereceği yere gecenin 2 sinde benim yattığım odaya girip uyandırıyor gel sohbet edelim diye gunduzleri iciyo ben gece olunca aklına geliyorum..bi keresinde odama gectim babam yine full sarhoş şııır diye bi ses geldi mutfaktan bi gittim babam tezgaha işemiş kazık kadar adam bu cektiklerimi kimse bilmiyor hem ev işi hem yemek yaptım bu kafayla birde universite sınavına girdim sırf babamın yanından kurtulayım yurda yerleşeyim ordan tekrar iyi bir bolum icin hazırlanayım diye ama pandemiden dolayı universiteler uzaktan eğitim şu anda ablam var oda şehir dışında annem varken de full icerdi kirayı hep annem verirdi anne boşan dediğimizde cekinirdi dayanamıyorum her gun başım ağrıyor şu soğuk gunde bile sobayla uğraşmayalım diye soktu evde doğalgaz yok ceşme suyu buz gibi akıyor ellerim dayanmıyor dışarıda kar var baba taşınalım dediğimde ben cıkmam burdan diyo off of aklıma gelenler bunlar daha cokkk var sayfalarca yazı cıkar sizi sıkmak istemiyorum