3 yıllık evliyim. Ve eşim son 2 aydır kendi telefonunu elime alıp saate bakmama bile izin vermiyor.
Borc harc sevmeyen birisiyim ve bazen hesaplarına girer kredi kartının borcu vs bittikce limitini duşururdum.Cunku kendisi borc harc icinde yaşamaktan rahatsızlık duymuyor.Ama izinsiz falan da alıp bunları yapan birisi değildim.Canım şurayı arayıp şunun limitini kapatacağım falan derdim telefonu verirdi.Şimdi diyeceksiniz kendisi yapsın sen neden yapıyorsun diye ama kendisi cok hesap kitap yapan birisi olmayınca ben ilgilenmeye başlamıştım. Ama gelin gorun ki 2 aydır telefonu cok değerlendi. Her şey bitti şimdi de 2.el bir telefon almış gelmiş arkadaşından guya ondan oyun oynayacakmış. Gecenlerde dedim ki arabanın taksitini unutmadık değil mi canım falan dedim hemen sanki bir şey soylemişim gibi cok buyuk kavga cıkardı. Ve hatta bana annemi gozumun onunde bilmem ne yapsınlar yine de sana bu telefonu vermeyeceğim falan diye bağırmaya başladı. Hayır ben her sohbette paradan falan bahseden birisi değilim.Eşim bazen elektrik faturasını bile odemeyi unuttuğu icin elektriğin kesildiğini biliyorum. Ve soruyorum yani bunda ne varsa. Yani adam 2 aydır cok değişti. Bu arada da ailesi ile arası limoni.Cunku annesi babası cok paracılar ve eşimle ne zaman konuşsa annesi para istermiş ne zaman para gonderiyorsun diye.Eşim jandarma bu arada ve mesleğinin birinci yılında. Taa eğitimdeyken bile anne baba gorumce bize şunu al yok bana para gonder vs diyorlardı. Bir de durumları kotu olsa anlarım. Velhasıl şimdi ben market pazar bile yapamazken onun ailesine para gonderdiğini ve bu yuzden de hesaplarda bunları gorurum diye benden telefonunu gizlediğini duşunuyorum. Birine borc mu verdin falan dediğimde soylediği cumle şu ac mısın acıkta mısın cumlesi.Hanımlar ben ne yapacağım.Bir şeyler karıştırıyorsa bile bunu nasıl oğreneceğim. Fikir deneyim neyiniz varsa bekliyorum.