İyi geceler herkese konuyu kısaca anlatmaya calışacağım.
26 yaşındayım 6 yıllık evli 2 bucuk yaşında ygb tanılı bir bebeğim var.
Eşimle evlilik oncesi 1 yıl flort aşaması oldu. Sonra aileler istemeye istemeye evlendik. Balayı sonrası herşey kabusa dondu. Olumune kefil olacağım , canını yoluma ser dese gozumu kırpmadan yapacağım adam ailesini getirip evliliğimin baş koşesine koydu . Memnuniyetsiz ailesi beni hic benimsemeyip surekli eleştirdi .
Surekli herşeye mudahil olup benim ailemi dışlayıp , beni ailemden uzaklaştırıp avuclarının icine almaya calıştılar eski zamanlardaki gibi eşimin her dediğini yapıp ailesine hizmetci olup ailemi geride bırakacağım bir kadın olmamı beklediler ben bunları yaparken oğulları istediği yerde gezip tozacak kız arkadaş erkek arkadaş farketmeksizin her haltı yiyecekti . Ama istedikleri bir insan olmadığım icin ve direndigim icin eşim benden daha bir yıl bile olmadan soğudu . Veya hic sevmedi bilemiyorum. Ailem konuştu severek evlendiniz bizim kızımiza kapımız acık ama gozlerinizde hala sevgi goruyoruz deneyin dediler ben hala seviyordum deli gibi . Birşeyler yaşandı ve boşanmak istedim eşe acilamadan hamile olduğumu oğrenip Heveslendik falan . Duzelir gibi oldu derken yine psikolojik şiddet devam etti . Doğum yaptım devam etti annemin yanımda kalmasını istemediler ve kovmaktan beter ettiler. Bebeğim sorunlarla doğdu ve hep hastanelerde her gun savaştım , eş de yanımda bir şekilde ama evde hic yardımcı olanim yok sorumluluğu hep bana yukleniyor cocuğun benim yuzumden hasta olmuş gibi . Velhasıl psikolojik destek almaya başladım boşanmak istediğim icin ama fayda etmiyor ailem arkamda bugun gitmemi bekliyorlar artık cunku kendime en buyuk kotuluğu evli kalarak yaptığımın farkındalar. Bebeğim ygb dendi başa cıkmaya calışıyorm. Bir yandan hep surekli eşin ailesinin her konuda beni suclamasından her defasında beni sevmediklerini yuzume carpmalarindan cok yoruldum . Sevmiyorum kendisini tukendim . Annesi surekli birşeyler okuyup ufletiyor cahil cahil . Bu kadar pasif oluşundan, ailesinin cahilligimden ve kendimin bu denli aptal ve gucsuz olmasından cok yoruldum . Ne bekliyorum bilmiyorm a dostlar yardım edin.
Selametle..