Bir kac gundur eşimle kusuz. Durum masaj konusundan patlak verdi. İkimizde şuan calışmıyoruz. Butun gun oturur elinde telefon takılır. Bende varsa ev işleriyle uğraşırım. Gece yatağımıza gecince masaj istedim. Ağrılarım oluyor. Tamam telefonda bi işim var halledip yapıcam dedi. Okey dedim bende telefonda takıldım. Sonra farkettim ki işini halletmiş oylesine takılıyor başka sitede. Farkettiğimi gorunce gonulsuz şekilde unuttun sandım dedi bişey demedim. başladı masaj yapmaya. Oyle bir yapıyor ki belli istemediği , yani benim tatmin olacağım şekilde değil beni kızdırmak amaclı birazda bu. Tamam ben istemiyorum diyip arkamı donmek istedim bu seferde şaka yaptım diye ısrar edip dondurmedi beni. Ama o kadar sıkıldım ki tavrından (zor sanki birkac dk masaj yapmak) donmek istiyorum bırak diyip dondum. Maksadım olay cıkartmakmış oyle soyleyip , o da dondu arkasını yattı. Bu sebeple konuşmuyorum o da konuşmuyor. Neden olay cıkartmak isteyim ki. Hem yapıcam diyip yapmıyorsun sesimi cıkartmadığım halde nasıl olay cıkartmak istemiş olabilirim ki? Ama ben yinede sabah kalkıp kahvaltıyı hazırlarım akşam olur yemeğimizi yaparım. Ama beyfendi bir cay bile icermisin diye sormadan kendine koyar icer... nerede yanlış yapıyorum ben niye anlaşılamıyorum ki . Kendimi bu evde bazen sahiplenilmiş hayvan gibi hissediyorum... boşanmak bile geciyor kafamdan... tahammul edemiyorum canımı sıkan ne varsa..