Kızlar merhaba,
Bir hafta once hic beklemediğim bir şey yaşadım. Bir akrabamın komşusu benim bir foroğrafımı gormuş akrabamın benimle ilgili anlattıklarından da cok etkilenmiş cok beğenmiş, erkek kardeşi ile uyumlu gormuş ona da gostermiş o da beğenmiş ve goruşmek istemiş benimle. Ben de yakın zamanda (profilden gorebilirsiniz) kotu bir tecrube yaşadım. Boyle bir şeye hazır değilim ama bahsettiğim akrabam da cok kıymet verdiğim bir insandır karşı tarafı cok iyi anlattı iyi bi goruşelim dedim kabul ettim. Bir defa boğazda sahil kenarında goruştuk ama pandemi koşulları maske, ruzgar, guneş, guneş gozluğu vs derken hep doğa ile mucadele etmekle gecti muhabbet cok guzeldi ama ikimiz de bir şey anlamadık birbirimizin gozunun icine bakamadık bile. Tekrar goruşelim bir şey anlamadık dedi o da aynı şekilde, ben de kabul ettim. Havalar da cok kotu, her yer kapalı 2. Buluşmayı ayarlayamadık henuz. Aslında daha iyi oldu belki de cunku hafta ici akşamları hep yazdı bir bahane ile ve saatlerce konuştuk muhabbet muhabbeti actı. Sohbeti muhabbeti o kadar guzel, ve o kadar uyumluyuz ki hayret ettim. En son ne zaman bu kadar istekle ve bu kadar cok biriyle konuştum hatırlamıyorum. Sabah uyanıyorum akşam olsa da mesaj atsa diye bekliyorum. Hicbir şey yapamıyorum kızlar. Surekli aklımda mideme kramplar giriyor nasıl oldu boyle cok şaşkınım. İşlerim var yapılacak dunya kadar, odaklanamıyorum, cok kotu bir duygu. Nedir bu bir yanılgı mı ya da gercek mi nasıl bir şey nasıl kurtulurum. Anladığım kadarıyla o da aramızdaki sohbeti cok sevdi ama fiziksel bir beğeni olduğunu hissettirecek hicbir şey soylemedi. Tekrar fotoğraf rica etti gonderdim cok farklı cıkmışsın dedi teşekkur etti bu kadar. Yani beni guzel buldu mu bulmadı mı anlamadım. Guzel bulsaydı bir iki hoş bir kelime soylerdi sanki. Acaba fiziksel olarak beğenmedi ama fikirler, hayata bakış acısı uyumlu, akıllı, bilgili, kulturlu olmam hoşuna gittiği icin mi konuşuyor benimle ? Bu saydıklarımı ifade eden şeyler soyledi cunku. Ah bilemiyorum nasıl bir şeye duştum nasıl kurtulurum. Duzenli iş ve aile hayatıma donmek istiyorum sol tarafımda hep bir ağrı lise cocuğu gibi