Sevgili arkadaşlar, bu saat oldu gozume uyku girmedi, anlatıp akıl almak istiyorum.
Baba: kucuklukten beri acımasızca doven, sadece 15+15 i bilemedim diye 8 yaşımda iken sırtımda supurge sopası kıran, 21 yaşında universite oğrensicisi iken annemi aldattı diye yuzune bakmadığım icin kafamı duvarlara vurup yuzumu gozumu morartan, annemi bizim yanımızda doven, parası olduğu halde odemeyip yurttan yaka paca atılmama sebep olan bir adam. (dahası var ama kısa keseyim)

Anne:koca koca diye olup biten, cocuklarına geberin diyip aynısı kocasına soylediğimde "ağzın tutulsun" diyen, hayatımda birkez bile sacımı okşadığını hatırlamadığım, yuzumu sık yıkadığım icin, sacımı istediği gibi yapmadığım icin, ev işlerindeki yardımımı beğenmediği icin, fazla gulduğum icin, somurttuğum icin, yemeğin soğanını az koyduğum icin vs vs bahane bulup sureli rencide eden hakaret eden bir kadın.

Cocukluk ve gencliğim psikolojik ve fiziksel şiddetle gectiği halde bunları ima bile etsem asi, nankor, katı kalpli ilan edildim hep.
Gelelim bugun e, evli bir cocuğu olan bir kadınım. Şuan hayatım yolunda olsada onları asla affedemiyorum, hatalarını kabul etmek yerine, beni satmadıkları, tecavuz etmedikleri, ve okuttukları icin şukretmem gerekirmiş gibi bir tavırdalar. Beni guya arayıp soruyorlar hergun ama bu bana işkence gibi, cunku ben sevgi, şefkat, ilgiye şuan muhtac değilim. Zamanında vereceklerdi. Gunluk hayatta pamuk gibi mutlu ve sakinim, ama onlarla iletişim kurar kurmaz modum duşuyor ve hep eskiye gidiyorum. Tedavi falanda fayda etmedi maalesef. Sadece gormek istemiyorum onları, artık biryerde patlayıp tek tek sayasım var yaptıkları herşeyi ve aramayın beni diyesim...
Uykulu yazdığım icin karışık olabilir kusura bakmayın. Sizler ne onerirsiniz?