Gunlerdir kafamı meşgul eden bir konuyu size danışmak istiyorum. Pandemiden dolayı memleketime geldim ve burada birkac arkadaştan oluşan cok dar bir cevrem var. Lise, universite arkadaşlarımın neredeyse hepsi başka şehirlerde. Yine pandemi sebebiyle olabildiğince dışarı cıkmıyorum, yeni insanlarla tanışma imkanım yok. Ki pandemi olmasa da pek dışa donuk bir insan değilim.
Aynı ilde olduğum cok samimi bir arkadaşım var (kadın). Veya vardı diyeyim. Birkac ay once psikolojisinin iyi olmadığını bir sure herkesten uzak kalmak istediğini soyledi ve tum sosyal medya hesaplarını sildi. Zaman zaman bunu yapan, kotu hissettiğinde yalnız kalmak isteyen biri yani doğru soylediğine, bu donemde gercekten kimseyle goruşmediğine eminim. Fakat oğrendim ki birkac hafta once eski erkek arkadaşıyla barışmış. Whatsappta da coğunlukla cevrimici. Benimle konuşmak istemiyorsa zorla konuş diyemem elbette ama cok samimi bir arkadaşımın bunu yapması beni cok kırdı. Erkek arkadaşından ayrıldığı an yani uzgun olduğunda canı sıkıldığında bana hicbir şey olmamış gibi tekrar yazacağına yuzde yuz eminim. Hatta erkek arkadaşıyla barışıp tekrar ayrıldığından bile bahsetmeyecek muhtemelen, kafamı topladım geldim diyecek. Normal zamanda cok iyi cok fedakar biri, bir kalemde silip atmak istemiyorum. Hepten yalnız kalmak da istemiyorum. Ama yaptığı şey ağırıma gitti. Yaptığı normal ben mi buyutuyorum, siz olsanız yazdığında ne yapardınız?