Değişik bir hayat yaşadım dinlemek isteyenlere anlatmak istiyorum hatta bazen kitap bile yazmayı duşunmuyor değilim.
Oncelikle merhaba ben 27 yaşındayım 2 senelik evliyim. Kamu sektorunde calışıyorum .
ben 6 yaşındayken annem ve babam ayrılmışlar. Annemden duyduğuma gore maddiyat ve aldatma olarak biliyorum. Sonra annemin kıskanclıkları ve sanrılarını hatırlıyorum . Ben kucukken ev telefonundan surekli o kadını ve babamı arar saatlerce kıskanclık krizlerine girer onlarla kavga ederdi. Camdan bardakları fırlatırdı. Beni kimseye gondermez butun ailemdeki herkesten uzaklaştırırdı. Herkesin bana zarar vereceğinden korkardı. Annem hayatını bana adamış beni cok sevmiş ama en cokta bana zarar vermiş kişi... calışırdı ve maaşından tek bir kuruş almadan bana harcardı. Bir giydiğimi ikinci gun giymez bi telefonu bir kac aydan fazla kullanmazdım. Her dediğim olurdu. Ama yaşadığım stresler haric. Kucukken annemin hezeyanlarına cok aklım ermezdi. Babamı kotu bilir ondan kacardım. Annem o kadınla babamı arayıp kavga ettiği icin bir gun ben onların yanına gittim hasta olduğum icin annem beni babama bıraktı doktora getir diye kendisi işten izin alamamıştı demek o zaman. Kadınla beni kandırdılar ah haniymiş benim kızım sen bilirsin dayınların telefonunu ezberlemişsindir hadi soyle bakalım dediler vende akıllıyım ben diye gostericem ya verdim telefonu. Annem onları arardı onlarda dayımı arayıp annemi şikayet ederler bizi rahatsız ediyor derlerdi. Sonra Dayım bize gelir annemi bi guzel doverdi. Bir gun annem karşılık veriyordu kucuk tupu eline aldı tam kafasına gecirecek ben girdim araya... bunlar buz dağının en ufak bir kısmı eğer ilginizi cekerse yazmaya devam etmek istiyorum