Merhaba arkadaşlar, abiler
Ortağımla artık gecte olsa sağlam bi ozgun kanal acmak istiyorduk iş guc okul v.s derken ancaak bu haftaya nasip oldu. Gerek grafik, gerek video studio programları acısından oldukca donanımlıyız cok şukur.
Amacımız YT'da cocuklara yonelik bir cizgifilm/animasyon kanalı oluşturmak. Tabi ki orjinal eserleri yayınlayarak değil, onlardan ilham alarak, karakterlerini kullanarak ozgun senaryolu ama acıkcası cakma karakterli icerikler uretmek. Bunu yapmamızın sebebi taktir edersiniz ki yabancı dil bilmeden girilebilecek en guzel ve geniş sektor cizgifilm sektorudur. Haa, asıl amacımız tabii ki surekli bu şekilde cakma cizgifilmler yapmak değildir, amacımız ise bu yolla kanalı tutturup ileride kendi orjinal karakterlerimiz ile kendi senaryolu seslendirmeli ve hatta muzikli iceriklerimizi oluşturmak, yani bir nevi kendi cizgifilmimizi yapmak. Bunun icin daha onceden adımlar atmıştık, bir karakter uretip, ufak bir senaryo yazıp kısa bir bolum hazırlayıp kendi cizgifilmimizi onizlemiştik ve acıkcası gercekten cok başarılı bir iş cıkartmıştık fakat sektore bu şekilde full ozgun olarak giremedik direk gerek maddi gerek sosyal sıkıntılar olsun.
Şimdi buraya yazmamın nedeni şudur; icimizde bu tarz cizgi kanallarına sahip olan gerek spam olsun gerek kendi ozgun iceriği olsun yuksek aboneli ve belli bir kitleye sahip kanallar olduğuna eminim. Benim isteğim, bu tarz kanalları olan arkadaşlardan bize on adım olmaları, ilk adımı atarken bi el vermeleri. Kanal belli bir seviyeye gelene kadar bu tarz icerikli (cocuklara yonelik ) ve sağlam kanalları olan abiler veya arkadaşlardan yardım istiyorum.
Kimsenin kanalına veya emeğine zarar verecek hicbirşey olmadığından yazmayı uygun gordum. Yardım edecek duyarlı arkadaşlar cıkarsa bizde elimizden gelen desteği vermeye hazırız, maddi olarak bir karşılık veremem maalesef fakat animasyon işleri olarak elimizden geleni yaparız tabii ki.
Şimdiden teşekkur ederim
İyi forumlar..
Ozgun cizgifilm kanalımız icin destek aramaktayız.
Özgün Kanal ve Video Çalışmaları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Yeni Başlayanlar
- Özgün Kanal ve Video Çalışmaları
- Ozgun cizgifilm kanalımız icin destek aramaktayız.