Eşim ofke kontrolu olmayan biri. Bugun 1,5 yaşındaki oğlumu odadan cıkarırken bağırarak cıkardı ve cocuk goğsunden gelen bir feryatla yerde ağlıyordu. Eşimin huyunu bildiğim icin vurmuş olmasından korktum ve sen bu cocuğa ne yaptın dedim. Bişey yapmadım diyerek bağırdı ve salak, beyinsiz gibi hakaretler etti. Ardından ona ofke kontrolu problemi olduğu icin korktuğumu filan soyledim bir sure tartışma yaşandı sonra benim videomu cekmeye başladı. Cekerken de ‘ yanımdan gider misin bana saldırıyosun ’ tarzı şeyler soyledi. Ben ne yapacağımı bilemeyip telefonu almaya calıştım. Gucum yetmediği icin videoda daha bi rezil goruntu oluştu. Bana dava acacakmış, kendisi de avukat. Ardından diğer odadan mesajlar ile bana hicbir zaman vurmadığını soyledi ve vucudundan kızarıklık resimleri attı. Gecmişte bana şiddet uyguladı burada da paylaştım ama raporum yok. Ben şimdi ne yapacağım cocuğumu da almaya calışcak. Ben evden gitmeyeceğimi soyledim ptesi kendisi gidecek. Hicbir gelirim yok. Kira, doğal gaz vs odeyemem. Onları gectim bana dava ile zarar verebilir mi